Un nou scandal în Parlament. Teodorescu nu scapă de închisoare

Publicat: 09 Decembrie 2014

catalin-teodorescu2Conducerea Camerei Deputatilor a ajuns la concluzia ca s-a comis o eroare materiala. Deputatul Marko Attila a fost trecut ca fiind prezent la sedinta de saptamana trecuta, desi acesta era absent. Astfel numarul deputatilor prezenti fiind mai mic cu un membru, numarul de voturi intrunite pentru aprobarea arestarii preventive ar fi fost suficient ca aceasta sa fie incuviintata de Parlament.

"Este vorba de o eroare materiala facuta de mine, domnul Marko Attila a fost trecut prezent. Tianand cont ca au fost 292 de voturi, au fost 146 pentru incuviintare, 101 impotriva, 9 voturi anulate. Toata aceasta procedura a stat intr-un singur vot. E de notorietate ca domnul Marko Attila nu a fost prezent la vot. Au fost doua propuneri in Biroul Permanent. Una de corectare a erorii materiale, si una de reluare a votului", a explicat Marcel Ciolacu.
Ca urmare, din cauza acestei erori materiale, a unei numaratori gresite a deputatilor prezenti la votul de saptamana trecuta, se pare ca pana la urma copreședintele PNL și fostul președinte al PDL Argeș nu scapa de arestare.
Astfel Comisia Juridica a decis ca Comisia de Validare a votului sa ia act de greseala comisa ceea ce ar inseamna ca numarul de voturi exprimat saptamana trecuta este suficient pentru incuviintarea arestarii deputatului Catalin Teodorescu.
Procedural urmeaza ca si plenul Camerei Deputatilor sa ia act de eroarea comisa pentru ca in mod oficial sa fie incuviintata arestarea preventiva a deputatului PNL (fost PDL).
PDL ceruse deja reluarea votului pentru încuviințarea arestării preventive în cazul lui Cătălin Teodorescu.

Sursa ProArges

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar