4 transferuri perfectate

Publicat: 05 Iulie 2016

jucatoriCS Mioveni şi-a completat lotul pentru următorul sezon după indisponibilităţile intervenite şi după ce mai multor jucători le-au expirat contractele şi nu le-au mai prelungit. Astfel, la echipă au fost aduşi doi fundaşi, un mijlocaş şi un

atacant,
unul dintre ei UNDER 21, unul cu meciuri în Liga I, altul care a reuşit o promovare sezonul trecut şi altul căpitan la o echipă care s-a bătut la un moment dat la promovare. Cei patru sunt Ionuţ Stoica, Marius Tomozei, Robert Boboc şi Marius Staicu.
Fundaşul central Ionuţ Stoica, anul trecut căpitan al lui CSM Rm. Vâlcea a fost transferat încă din perioada în care echipa era în vacanţă şi a fost adus în momentul în care lui Calvin şi Bogdan Stoica le-au expirat contractele cu galben-verzii, jucători care de altfel nu au mai venit la reluarea pregătirii.
Al doilea transfer perfectat de galben-verzi este cel al lui Marius Tomozei, fotbalist devenit liber de contract după despărţirea de echipa de Liga I, FC Botoşani. Jucătorul a mai colaborat cu Pelici atât la Vâlcea, cât şi la Reşiţa, tehnicianul cunoscându-l bine şi propunându-l de altfel la echipă. „Sper ca obiectivul să fie promovarea, Mioveniul are echipă bună. Am discutat cu trei - patru echipe, dar oferta argeşenilor a fost cea mai bună, plus că acolo îl cunosc pe antrenorul Pelici, dar şi pe mulţi dintre jucători", a spus Marius Tomozei pentru liga2.ro. Tomozei este fundaş stânga, acolo unde joacă la CS Mioveni Edi Stoica, însă poate juca şi fundaş dreapta, poziţie pe care a rămas singur la echipă acum, juniorul Andrei Tirică.
ltimii doi transferaţi au fost Robert Boboc şi Marius Staicu. Boboc este mijlocaş central defensiv şi a debutat în Liga a II-a la CS Mioveni, fiind adus la echipă cu lotul preluat de la Dani Coman. Fotbalistul nu şi-a găsit însă locul în echipa Mioveniului, fiind ulterior transferat la U Cluj. După un sezon foarte bun, în care a crescut mult, jucătorul a cerut să devină jucător liber, după problemele de la Cluj, şi a ajuns la o înţelegere cu oficialii galben-verzi pentru o revenire în următoarele do¬uă sezoane. Boboc are avantajul că este şi jucător Under 21, iar pentru turul campionatului, Ionuţ Mîrzeanu, aflat pe acelaşi post, este accidentat.
În fine, ultimul venit sub comanda lui Pelici, Marius Staicu, atacant de 29 de ani, a semnat cu galben-verzii chiar înainte de plecarea în cantonament. Conform liga2.prosport.ro, sub conducerea tehnicianului, vârful a dat cel mai bun randament, atât la Reşiţa, cât şi la Vâlcea. Staicu era liber de contract după rezilierea acordului cu Gaz Metan Mediaş. Aducerea lui vine într-un moment în care Andrei Nilă este suspendat pentru debutul sezonului, iar Vintilă are ceva probleme medicale.

Sursa CS Mioveni

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar