A fost coleg de cameră cu un argeşean

Publicat: 02 Septembrie 2014

Amintiri legate de Piteşti

Marius Baciu a fost coleg de cameră cu un argeşean

Marius Baciu, antenorul celor de la FC Academica, a vorbit despre legăturile pe care le are cu Argeşul şi prima care i-a venit în minte a fost legată de faptul că a retrogradat la un moment dat cu una dintre echipele sale, după un joc cu FC Argeş. „În 1996 am retrogradat cu Inter Sibiu după un meci în care am terminat la egalitate cu cei de la FC Argeş. Am făcut un 0 – 0 într-un duel ce s-a disputat la Sibiu şi atunci am retrogradat cu echipa la care evoluam în acel momnt al carierei mele. Numai că imediat după aceea am plecat la Steaua şi am trăit una dintre cele mai frumoase perioade din cariera mea de jucător”, a declarat Marius Baciu, antrenorul principal al celor de la FC Academica.

A marcat un gol împotriva lui FC Argeş

Transferul la Steaua nu a făcut ca Marius Baciu să nu mai piardă jocuri în confruntările avute cu cei de la FC Argeş. „Erau meciuri foarte grele în perioada aceea cu FC Argeş. Aveau o echipă foarte puternică şi ţin minte că la Piteşti nu reuşeam meciuri foarte bune. Am şi marcat la Bucureşti un gol împotriva lui FC Argeş, dar a fost un meci pe care l-am câştigat noi. Numai că îmi amintesc că am şi cedat în faţa lui FC Argeş într-un joc disputat în Cupa României”, a declarat Marius Baciu, antrenorul principal al celor de la FC Academica.

 

Actualul antrenor al celor de la FC Academica a mărturisit că este bun prieten cu foşti jucători ai celor de la FC Argeş, ba chiar a fost coleg de cameră cu un piteştean. „Sunt bun prieten cu foşti jucători ai echipei FC Argeş. Ţin minte că atunci când a venit de la FC Argeş, Neaga a fost coleg de cameră cu mine. De asemenea, îmi amintesc că pe vremea când Dacia era cam singura maşină, făceam schimb de maşini cu foştii mei colegi de echipă”, a declarat Marius Baciu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar