Alb-violetul prinde din nou sens în Piteşti

Publicat: 07 August 2014

 

FC Argeş va pleca din Liga a IV-a

FC Argeş a dispărut din peisajul fotbalului românesc, iar la începutul acestui an s-a votat chiar dezafilierea echipei. Numai că la un an de la acel episod, FC Argeş prinde din nou viaţă. Şi cum se putea face mai bine acest lucru, dacă nu prin suportul foştilor mari jucători ce au scirs istorie pentru trupa din Trivale. Suporterii şi fostele mari glorii şi-au dat mâna şi FC Argeş va exista din nou şi va juca în Liga a IV-a.

Echipa ar putea juca în Liga a IV-a

Viorel Moiceanu, una dintre fostele glorii ale echipei din Trivale ce şi-a dar girul pentru ca acest proiect să plece la drum, a punctat că echipa va evolua în Liga a IV-a. „Noi vom juca în Liga a IV-a. Sper să putem avea toate cele necesare puse la punct pentru nca formaţia să plece la drum în noul sezon competiţional. Îmi doresc foarte mult ca acest proiect să fie unul de succes şi să reuşim ca în timp să facem ceva important pentru ceea ce a însemnat FC Argeş şi fotbalul din judeţul nostru”, a declarat Viorel Moiceanu.

Jean Barbu sau Vali Năstase ar putea juca pentru piteşteni

Noua echipă a celor de la FC Argeş ar putea aduna câteva nume importante ale fotbalului din judeţul nostru. Vorbim aici despre foste glorii ale echipei din Trivale, oameni ce la un moment dat au scris istorie pentru acest club. Viorel Moiceanu a dezvăluit şi o parte dintre numele jucătorilor ce ar putea să se afle pe teren la meciurile alb-violeţilor. „A fost o iniţiativă a suporterilor şi a unor foşti jucători ai echipei. S-ar putea ca pe terenul de joc să avem nişte foşti mari jucători ai echipei noastre. Mă refer la Jean Barbu, Vali Năsatse, Marius Prisăceanu şi poate chiar Vasile Popa. De asemenea căutăm şi jucători tineri, oameni ce ar putea să ne ajute în noul sezon competiţional pentru a avea şi rezultatele pe care noi ni le dorim atât de mult”, a declarat Viorel Moiceanu.

Formaţia va evolua în Ştrand

Fostul mare jucător a precizat şi care ar urma să fie noua casă a echipei din Piteşti. „Noi ne vom juca meciurile de acasă pe terenul din Ştrand. Am vrut astfel să jucăm acolo unde au fost începuturile echipei noastre şi acolo unde Nicolae Dobrin a jucat primele partide pentru formaţia noastră. Acolo s-au scris primele file din cartea acestei formaţii, aşa că de aceea am şi decis să jucăm acolo”, a declarat Viorel Moiceanu.

„Am vrut să facem ceva pentru echipa pentru care ne-am rupt picioarele”

Viorel Moiceanu a vrut să clarifice şi ideea de eventuală rivalitate între proiectul demarat de fostele glorii ale fotbalului argeşean şi acela susţinut de primăria Piteşti prin cei de la Clinceni. Acesta a punctat că niciodată nu se poate discuta despre o eventuală rivalitate între cele două proiecte şi că existenţa echipei FC Argeş 2014 porneşte de la o cu totul altă idee. „Noi nu am pornit acest proiect de la ideea de a rivaliza cu cel pe care l-au demarat oficialităţile cu cei de la Clincnei şi cu noua formaţie ce va juca în Liga a II-a.Sunt treburi total diferite şi nici nu se poate discuta despre rivalitate sau concurenţă. Pur şi simplu am simţit nevoia să facem ceva pentru echipa pentru care noi ne-am rupt picioarele în meciurile pe care le-am jucat în trecut”, a mai punctat Viorel Moiceanu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar