Argeşenii stau cu ochii pe Campionatul European din Danemarca

Publicat: 14 Ianuarie 2014

 

Componenţii HC Argeş merg pe mâna nordicilor

Duminică a debutat în Danemarca o nouă ediţie a Campionatului European de handbal masculin. Componenţii echipei HC Argeş stau cu ochii pe această competiţie şi au şi anumite favorite. Portarul piteştenilor, Daniel Drenceanu merge pe mâna echipei Islandei, acesta fiind bucuros pentru victoria nordicilor împotriva naţionalei „Ţării Fiordurilor” şi anume Norvegia. „Eu pot să spun că am ca favorită la acest turneu echipa Islandei. Au şi câştigat primul meci disputat împotriva Norvegiei şi sper să meargă la fel de bine şi de acum înainte. Despre echipa naţională a României nu prea văd când ne putem califica din nou la un Campionat European. Nu pot să spun anul şi nici secolul”, a declarat Daniel Drenceanu.

Andrei Avram regretă că nu este prezentă echipa noastră naţională

Un alt jucător al argeşenilor este Andrei Avram. Acesta nu urmăreşte cu acelaşi interes competiţia dat fiind faptul că la această competiţie nu este prezentă şi echipa naţională a ţării noastre. „Nu prea pot să spun că urmăresc cu mare interes pentru că nu este şi echipa noastră calificată. Nu pot să spun decât că dacă era şi echipa noastră prezentă erau altfel lucrurile şi turneul era unul cu att mai important şi mai interesant. Să sperăm că nu vom mai avea mult de aşteptat până în acel moment”, a declarat Andrei Avram.

Titel Răduţă crede în tridentul Danemarca, Spania, Croaţia

Antrenorul principal al piteştenilor, Titel Răduţă, urmăreşte şi el cu mare interes acest turneu. Principalul argeşenilor are şi el favoritele sale la acest turneu final, iar cap de listă este echipa deţinătoare a trofeului şi actuală campioană europeană şi anume Danemarca. „Cred că Danemarca este principala favorită a câştigării competiţiei pentru că are un lot foarte bun şi în plus benenficiază şi de faptul că joacă meciurile acasă. Numai că va avea contracandidate serioase la obţinerea aurului la finalul competiţiei. Înclin să cred că echipa Spaniei este şi ea o trupă foarte bună şi o echipă la fel de bună este şi echipa naţională a Croaţiei. Aceştia din urmă pot plusa şi prin valoarea lotului, dar şi prin spiritul de luptă al naţiunii”, a declarat Titel Răduţă.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar