Baschet: BCM U Piteşti va participa la "Memorialul Elemer Tordai"

Publicat: 27 August 2015

bcmu-pitestiBCM U Piteşti va participa, începând de astăzi, timp de trei zile, la cea de-a şaptea ediţie a Memorialului „Elemer Tordai". Evenimentul se desfăşoară în Sala Transilvania din Sibiu şi vor mai fi prezente formaţiile Steaua CSM

EximBank Bucureşti şi Dinamo Bucureşti.
Memorialul "Elemer Tordai" debutează joi, 27 august, orele 17:00, la Sala Transilvania, cu partida dintre BCM U Pitești și Dinamo București, urmând ca CSU Sibiu să joace primul meci în compania celor de la Steaua CSM Eximbank București, de la orele 19:00, anunţă organizatorii competiţiei.
Vineri, de la orele 17:00, Steaua întâlnește echipa echipa nou promovată în Liga Națională de Baschet Masculin, Dinamo București, iar de la 19:00, sibienii joacă în compania celor de la BCM U Pitești.
În ultima zi a ediției din acest an a Memorialului Tordai, 29 august, Steaua CSM Eximbank joacă împotriva celor la Pitești, de la orele 11:00, iar CSU Atlassib Sibiu joacă ultimul meci, cu Dinamo București, de la orele 13:00.
Ajuns la a şaptea ediţie, "Memorialul Elemer Tordai" este organizat în memoria unuia dintre cei mai iubiți baschetbaliști sibieni din toate timpurile, Elemer Tordai, răpus, în urmă cu 8 ani, de o boală necruțătoare. Tordai a fost unul dintre jucătorii emblematici ai clubului sibian, cu care a cucerit două titluri de campion naţional, în anii 1995 şi 1999.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar