Bilanţul Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012!

Publicat: 03 Aprilie 2014

conferinta presa cs dacia mioveni 2012-18 800x532 Cel mai tânar club de sport din judeţul Arges, CS Dacia Mioveni 2012 - grupare care a luat fiinţă la începutul anului 2012, a analizat, ieri, activitatea avută în anul 2013, conducătorii grupării prezentând presei un bilanţ al competiţiilor şi rezultatelor avute.
  Preşedintele Consiliului Director al clubului, Nicolae Tudose, şi preşedintele executiv Dumitru Voiculescu au prezentat rezultatele înregistrate de sportivii clubului.
La conferinţa de ieri a fost prezent şi viceprimarul Aurel Costache, care a spus mai multe despre proiectul CS Dacia Mioveni: „În Consiliul Local, consilierii au votat în unanimitate susţinerea acestui club şi pentru promovarea sportului de masă, astfel încât un număr cît mai mare de copii să participe la activităţile sportive organizate în şcoli şi nu numai“.


Oficiali clubului au vorbit şi despre şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor a CS Dacia Mioveni 2012, acolo unde membrilor le-au fost prezentate rezultatele obţinute. „Am făcut un bilanţ pe 2013 şi am prezentat proiectele de viitor, pentru 2014. Avem sprijin de la autorităţile locale, iar performanţele se datorează şi lor, pentru că bazele sportive sunt ale autorităţilor. Avem sprijin total din partea lor“, a explicat  Nicolae Tudose.

 La rîndul său, directorul Dumitru Voiculescu a completat: „Am avut foarte multe activităţi dedicate sportului de masă. Suntem mulţumiţi de ceea ce am făcut în anul 2013 şi ne dorim mai mult în continuare. Am avut rezultate la toate ramurile sportive, la unele secţii după doar cîteva luni de la înfiinţare. Ne dorim să mergem pe aceeaşi linie şi chiar să obţinem mai mult pe viitor“.
CS Dacia Mioveni 2012 este afiliat la federaţiile naţionale pentru şase discipline sportive:  handbal, volei, tenis, karate,nataţie şi oină.

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar