Bate aer de schimbare la Mioveni

Publicat: 18 Decembrie 2013

 

Argeşenii fac planuri pentru 2013

CS Mioveni nu a terminat pe cea mai comodă poziţie anul acesta, lucrurile fiind cu mult îmbunătăţite în partea secundă a sezonului, atunci când echipa a acumulat şapte puncte în primele trei partide ale campionatului. Numai că oficialii echipei din Mioveni îşi doresc ca formaţia să aibă parte de un retur de campionat cu mult mai bun şi să fie acumulate mai multe puncte în partea finală a sezonului regulat. „Vreau să avem parte de un retur de campionat mai bun şi în continuare, principalul nostru obiectiv este acela de a reuşi să ne calificăm în play-off. Suntem de părere că nu suntem departe de acest obiectiv, iar victoria cu cei de la Oradea din finalul turului de campionat a contat foarte mult pentru noi. Am reuşit să mai acumulăm nişte puncte, iar acum gândim strazegia pentru ce urmează. Vor fi şi transferuri în această iarnă. Vor pleca trei sau patru jucători, în timp ce alţi trei sau patru vor sosi la echipa noastră”, a declarat Dumitru Olteanu, preşedintele echipei CS Mioveni.

Share
 

Poate să stea mai liniştit

Publicat: 18 Decembrie 2013

 

Postul lui Iulian Crivac nu este în real pericol

În ultima perioadă s-a discutat foarte mult în presa din Argeş despre faptul că Iulian Crivac ar putea să fie demis de la cârma echipei SCM Piteşti, iar în locul său ar urma să sosească, Valentin Sinescu, cel care a impresionat prin felul în care a manageriat situaţia formaţiei Astra Giurgiu, în stagiunea precedentă. Tudor Pendiuc a delcarat că nu este nimic adevărat în momentul de faţă şi că lucrurile se vor clarifica abia la anul. „Nu vreau să luăm măsuri pripite pentru a nu regreta mai târziu. Important este ca fiecare să îşi facă treaba foarte bine şi să nu mai apară asemenea sincope. Să nu uităm că au fost în turul campionatului multe meciuri pe care noi puteam să le câştigăm, dar nu am reuşit acest lucru. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să dea tot ce are mai bun şi de acum înainte”, a declarat Tudor Pendiuc.

Share
 

Tudor Pendiuc nu a fost încântat de parcursul echipei SCM Piteşti

Publicat: 18 Decembrie 2013

 

„Evoluţia formaţiei este sub aşteptările mele”

SCM Piteşti nu a avut cel mai bun parcurs în acest sezon competiţional, iar acest lucru a fost taxat şi de către primarul Tudor Pendiuc. Acesta nu a uitat de faptul că echipa nu s-a putut impune în anumite partide şi a declarat cu ocazia ultimei conferinţe de presă pe acest an: „Nu a fost cel mai bun parcurs al echipei. Spun acest lucru în ideea în care obiectivul nostru principal în acest sezon este acela de a promova în Liga a II-a. Nu avem altă variantă şi de aceea trebuie să avem parte de evoluţii cât mai concludente şi să acumulăm cât mai multe puncte. Sper să se schimbe ceva cu returul campionatului pentru a reuşi să mai salvăm ceva din acest campionat”, a declarat Tudor Pendiuc.

Share
 

Ultimul meci al turului de campionat

Publicat: 18 Decembrie 2013

 

Deplasare facilă la Chiajna

Concordia – BCM Piteşti 18:00

În această seară cu începere de la ora 18:00 jucătorii echipei BCM Piteşti vor susţine ultimul lor meci din acest sezon competiţional pentru turul de campionat. Argeşenii vor avea parte de o deplasare facilă, urmând să joace împotriva celor de la Concordia Chiajna, una dintre cele mai facile echipe ale campionatului. Misiunea lor se anunţă una foarte simplă şi probabil că o victorie este ceva foarte probabil. Un eventual succes în acest ultim meci al turului de campionat ar face ca echipa să termine prima parte a sezonului cu un bilanţ pozitiv şi anume şapte succese şi şase înfrângeri. Reamintim faptul că prima etapă a returului de campionat va aduce pentru piteşteni un duel foarte complicat pe terenul celor de la BC Timişoara, poate că o partidă decisivă pentru locul între primele opt.

Share
 

Viorel Ciobanu a făcut bilanţul la final de an

Publicat: 18 Decembrie 2013

 

„Am traversat cea mai bună perioadă din viaţa mea de antrenor”

Viorel Ciobanu se poate mândri cu faptul că acest an a i-a adus mai multe medalii importante şi asta prin intermediul sportivilor pe care îi pregăteşte. Bogdan Scarlat şi Robert Glinţă au avut parte de un an foarte bun şi au reuşit să obţină rezultate remarcabile la competiţiile la care au luat parte. Antrenorul piteştean a făcut acum bilanţul pe 2013 şi spune că acesta a fost de departe cel mai bun an pentru el.

#Cum a fost acest an 2013?

A fost de departe cel mai bun an pentru mine, din punct de vedere al rezultatelor. Am reuşit să ajungem la un nivel foarte bun şi au fost rezultate nemaipomenite pentru sportivii pe care îi pregătesc şi anume Robert Glinţă şi Bogdan Scarlat. Aceştia au adunat rezultate foarte importante, iar Robert a reuşit să obţină şi o medalie la Festivalul Olimpic de la Utrecht.

#Care a fost secretul reuşitei?

Cei doi sportivi au muncit foarte mult şi în primul rând au avut şi foarte mult talent. Au reuşit să treacă la un nivel foarte bun, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Eu sunt foarte mulţumit de felul în care s-au pregătit aceştia şi de felul în care au îneţels să facă performanţă.

#Este un regret pentru că lucrurile nu au mai mers cu Robert?

Există un regret, dar se pare că în ziua de azi poater că secretul performanţei nu mai este munca ci felul în care îţi trăieşti viaţa şi câtă libertate ai. Este evident că a plecat de la Piteşti dorind să aibă parte de mai multă libertate. Nu ştiu cum vor sta lucrurile pentru el de acum înainte, dar eu îmi doresc să facă rezultate foarte bune şi să obţină în continuare medalii.

#Credeţi că mai poate veni la Piteşti?

Nu cred că mai este posibil aşa ceva şi din acest punct de vedere lucrurile par să fie înschise. Nu cred că acesta se va întoarce pentru că în momentul în care a simţit gustul libertţşii nu ştiu dacă va mai veni la Piteşti. Lucrurile sunt complicate din acest punct de vedere.

#Ce vă doriţi de la anul următor?

Nu îmi doresc decât să fiu foarte săînătos şi eu şi familia mea. Vă spun sincer că nimic nu este mai importantă ca sănătatea. Dacă nu eşti sănătos, atunci totul se duce de râpă. Vreau să mă bucur în continuare de fiecare clipă.

Share
 

C.S Dacia Mioveni 2012 campioană naţională la oină!

Publicat: 17 Decembrie 2013

992846 475488192535539 713705960 n 400x266În perioada 13-15.12.2013, în Sala Polivalentă din Craiova, s-au desfaşurat Campionatele Nationale de oină în sala fete – junioare I,II si III, competiţie organizată de Federaţia Română de Oină în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Primaria şi Consiliul Local Craiova, Palatul Copiilor Craiova, Casa de Cultură a Sindicatelor Craiova, Sala Polivalentă Craiova, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj şi Clubul Sportiv Hoina Craiova.

Share
Citește mai departe...
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar