Gala finalului de an

Publicat: 17 Decembrie 2013

 

Luni vor fi premiaţi cei mai buni sportivi

Ca la finalul oricărui an şi de data aceasta componenţii CSM Piteşti ce au obţinut rezultate importante în 2013 vor fi premiaţi. Astfel, luni va avea loc gala finalului de an pentru CSM Piteşti. Acest eveniment se va desfăşura luni cu începere de la ora 17:00 la Hotel Ramada. Acesta a fost un an în care sportivii au reuşit să obţină mai multe medalii la competiţiile la care au luat parte, fiind o serie de sportivii ce s-au remarcat la nivel internaţional, iar unul dintre aceştia este şi Robert Ginţă, cel care a obţinut o medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Share
 

Iuliu Berca a fost mulţumit de zestrea de la finalul concursului

Publicat: 17 Decembrie 2013

 

„A fost o competiţie aproape perfectă pentru noi”

Iuliu Berca a fost mulţumit de felul în care au mers lucrurile la acest Campionat Naţional afirmând că sportivii au reuşit să adune un număr impresionant de medalii, fapt ce a confrimat încă o dată faptul că sportivii secţiei sunt unii foarte valoroşi. „A fost o competiţie foarte bună pentru noi şi am reuşit să adunăm un număr important de medalii. Nu a fost deloc un concurs uşor, dar avem o serie de saporitvi valoroşi care au reuşit să adune un număr respectabil de medalii. Pot să spun că şi acest concurs se înscrie în seria competiţiilor pe care le-am făcut şi în ultima perioadă în ideea în care am reuşit să ne îndeplinim numărul de medalii pe care l-am fixat la începutul competiţiei, iar asta reprezintă o mare mulţumire pentru noi, cei ce formăm familia secţiei de înot”, a declarat Iuliu Berca, antrenorul coordonator al secţiei de înot de la CSM Piteşti.

Share
 

Competiţie reuşită pentru sportivii secţiei de înot

Publicat: 17 Decembrie 2013

 

CSM Piteşti a obţinut 33 de medalii la naţionalele de juniori

Duminică seara s-a încheiat Campionatul Naţional de juniori rezervat juniorilor, întrecere de înot ce a avut loc la Piteşti. Această competiţie a adus pentru sportivii secţiei de înot din oraşul nostru 33 de medalii. Dintre acestea, 16 au fost la nivelul juniorilor, iar restul de 17, la nivelul juniorilor II. La nivelul juniorilor au fost obţinute 6 medalii de aur, iar patru dintre acestea au fost obţinute de către Robert Glinţă, acesta stabilind în două dintre probe şi noi recorduri naţonale. Celelalte două medalii au fost obţinute de către Bogdan Scarlat. Alte şapte medalii au fost de argint, iar restul de trei medalii au fost de bronz. La nivelul juniorilor II au fost obţinute 17 medalii. Aici au fost obţinute opt medalii, cinci dintre eel fiind aduse de către Robert Glinţă, alte două medalii de către Bogdan Scarlat, iar o ultimă medalie de aur a fost obţinută de către Sabrina Scărlătescu în proba de 200 de metri mixt. Alte cinci medalii au fost de argint, în timp ce alte patru medalii au fost de bronz. Aceasta a fost ultima competiţie de înot oficială pentru sportivii argeşeni, aceştia având parte de un an 2013 aproape perfect.

Share
 

A dat Bascovul pe Bradu

Publicat: 17 Decembrie 2013

 

Adrian Neaga, principal la o echipă de Liga a III-a

Adrian Neaga a încheiat conturile ci echipa AS Bascov şi a preluat frâiele celor de la Atltic Bradu o echipă de Liga a III-a. Fostul atacant al celor de la Steaua şi de,la FC Argeş a preluat conducerea tehnică a echipei şi principalul obiectiv este acela ca formaţia să termine campionatul între primele şase pentru a putea juca în play-off. Formaţia din Bradu a pornit foarte bine campionatul, dar din păcate ultimeel rezultate nu au mai fost al fel de bine, iar echipa a primit în două deplasări câte cinci goluri.

Share
 

Alexandru Ionescu nu a fost deloc surprins de dezastrul echipei naţionale

Publicat: 17 Decembrie 2013

 

„Am declarat în repetate rnduri că nu putem ajunge în sferturi”

Alexandru Ionescu nu a fost deloc surprins de faptul că echipa naţională a României nu a obţinut calificarea pentru faza sferturilor de finală ale competiţiei din Serbia. Acesta a mai punctat şi cu doar o zi înaintea jocului cu Ungaria că nu vom ajunge între primele opt la finalul competiţiei. „Nu pot să spun că am fost surprins de faptul că echipa noastră naţională a fost eliminată în faza optimilor de finală. Am mai spus şi înainte de această competiţie că nu cred că vom putea ajunge să jucăm între primele opt. Nu este deloc o surpriză că nu am ajuns acolo şi nu ştiu dacă este tipic româneşte că am pierdut acest meci cu Polonia după ce am consud mai mult timp, poate să fie şi lipsă de valoare”, a declarat Alexandru Ionescu.

Share
 

După 50 de minute în care a fost la conducerea partidei

Publicat: 17 Decembrie 2013

 

România a fost eliminată ruşinos de Polonia

Polonia – România 31 – 29 (13 – 17)

Echipa naţională de handbal feminin a României a fost eliminată duminică seara de la actuala ediţie a Campionatului Mondial. Echipa noastră a fost scoasă din competiţie de către echipa reprezentativă a Poloniei. Meciul a fost la discreţia echipei lui Tadici timp de 50 de minute, formaţia noastră conducând pe toată durata disputei. La finalul primelor 30 de minute, echipa naţională conducea la o diferenţă de patru goluri, scor 17 – 13. Nici după pauză echipa noastră nu s-a mişcat deloc rău, iar fetele lui Tadici au reuşit să se desprindă şi mai mult şi au ajuns la un moment dat să conducă chiar la cinci goluri diferenţă. Numai că ultimul sfert de oră al partidei a declanşat dezastrul pentru echipa noastră. România nu a reuşit să mai marcheze timp de 11 minute, iar de la scorul de 26 – 22 pentru formaţia noastră, polonezele au ajuns să preia conducerea şi să ducă scorul partidei la 29 – 26, asta cu doar trei minute rămase de jucat din acest duel. Echipa noastră nu a mai fost capabilă să ofere o replică pe măsură, iar la finalul partidei polonezele au reuşit să se impună cu scorul de 31 – 29 şi a obţinut calificarea pentru faza sferturilor de finală, acolo unde va juca împotriva reprezentativei similare a Franţei. Naţionala „cocoşului galic” a eliminat în optimi echipa Japoniei.

Share
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar