Nemulţumirea lui Hristu Şapera

Publicat: 15 Decembrie 2013

 

„Nu ştiu de ce există diferenţa acesta între jocurile de acasă şi cele din deplasare”

Hristu Şapera a avut şi o mică nemulţumire la finalul partidei cu cei de la Gaz Metan. Oficialul piteştenilor a punctat că marea problemă a echipei în acest moment vine din faptul că sunt discrepanţe foarte mari între jocurile făcute la Piteşti şi cele din deplasare. „Nu ştiu de ce nu putem să facem aceleaşi jocuri şi în deplasare, dar şi pe teren propriu. Există o diferenţă mare între ceea ce jucăm acasă şi ceea ce jucăm în deplasare. Sunt de părere că oricum, acesta este un campionat foarte puternic şi poate tocmai de aceea nu prea reuşim să legăm două sau trei victorii consecutive. Eu sunt mulţumit de ceea ce am făcut la acest meci şi chiar este o victorie importantă pentru noi. Ne oferă posibilitatea să pregătim în linişte meciul cu cei de la Chiajna, acolo unde trebuie să câştigăm pentru a avea un bilanţ pozitiv la finalul turului de campionat”, a declarat Hristu Şapera. Antrenorul principal al echipei BCM Piteşti.

Share
 

Bilanţ perfect egal după 12 etape

Publicat: 15 Decembrie 2013

 

Piteştenii au şase victorii şi şase înfrângeri

După primele 12 etape ale acestui sezon competiţional, argeşenii au acelaşi număr de victorii şi înfrângeri. Elevii lui Şapera au obţinut 6 victorii în această stagiune şi au pierdut tot atîtea jocuri. Ultimul meci al turului de campionat pentru argeşeni se anunţă a fi unul destul de facil, argeşenii urmând să se deplaseze pe terenul celor de la Concordia Chiajna, o echipă ce are numai o singură victorie în primele 12 partide ale campionatului. În momentul de faţă, argeşenii sunt la egalitate perfectă cu cei de la BC Timişoara, ambele formaii având aceeaşi linie de clasament, numai că meciul din retur, chiar din prima etapă va avea loc pe terenul celor de pe Bega. Pentru argeşeni nu va urma vacanţa după disputa de la Chiajna ci vor începe pregătirile pentru dubla din sferturile de finală ale Cupei României, împotriva celor de la Universitatea Mobitelco Cluj.

Share
 

Oamenii decisivi ai argeşenilor

Publicat: 15 Decembrie 2013

 

Tutt şi Ulmer au avut o evoluţie de excepţie

Ne-am obişnuit în această stagiune ca piteştenii să nu aibă neapărat jucători de exceoţie care să facă diferenţa în meci, iar totul funcţionează ca un mecanism bine pus la punct. În meciul de sâmbătă seara au ieşit în evidenţă doi dintre componenşii echipei din Piteşti. Tutt a avut o evoluţie precisă reuşind 19 puncte pentru argeşeni, iar un alt om foarte important a fost Ulmer. Cel de-al doilea a avut o cifră incredibiilă privind recuperările. Acesta a reuşit 12 recuperări în acest duel, una singură fiind pe fază ofensivă, restul de 11 fiind defensive. Krapic a reuşit şi el 14 puncte în acest joc, fiind unul dintre artizanii succesului cu Mediaşul. De la oaspeţi, cele mai multe puncte le-a reuşit fostul component al echipei din Piteşti, Liviu Dumitru şi anume 11.

Share
 

Succes clar pentru argeşeni

Publicat: 15 Decembrie 2013

 

Piteştenii au făcut spectacol în ultimul sfert

BCM Piteşti – Gaz Metan Mediaş 75 – 58 (32 – 23)

Sâmbătă seara Sala Sporturilor a fost gazda partidei dintre cei de la BCM Piteşti şi Gaz Metan Mediaş. Argeşenii aveau neapărat nevoie de o victorie în acest joc, dat fiind faptul că ultimul joc din campionat a venit cu o înfrângere în Bănie. În aceste condiţii, argeşenii au intrat foarte decişi pe teren şi primul sfert a oferit un joc perfect al băieţilor lui Şapera pe fază defensivă. Oaspeţii nu au reuşit decât nouă puncte, iar argeşenii conduceau la o diferenţă de şapte lungimi. Sfertul secund a fost unul cu mult mai echilibrat, dar piteştenii au rămas la acelaşi număr de puncte pe care l-au avut şi după primul sfert şi anume 16. Medieşenii au reuşit 14 puncte, aşa că la pauză, piteştenii conduceau la o diferenţă de nouă puncte. Gaz Metan a avut o replică mult mai promptă şi mai consistentă în al treilea sfert al jocului. Jucătorii lui Şapera parcă erau blocaţi la 16 puncte pe sfert, acesta fiind numărul de puncte şi în a treia perioadă a partidei, în timp ce oaspeţii au reuşit în al treilea sfert acelaşi număr de punct epe care l-au reuşit în primele două sferturi. Piteştenii conduceau înaintea ultimei reprize cu scorul de 48 – 46 şi finalul se anunţa unul foarte echilibrat.

Spectacol în ultimul sfert

Ultimele 10 minute ale partidei de la Sala Sporturilor se anunţau foarte tensionate, diferenţa de numai două puncte fiind una care făcea ca orice să fie posibil în privinţa echipei învingătoare. Numai că elevii lui Şapera au oferit un baschet total în ultimul sfert al partidei, atunci când au reuşit 27 de puncte. Oaspeţii nu au mai avut replică la atacurile perfecte ale argeşenilor şi piteştenii au obţinut o victorie la o diferenţă de 17 puncte, scor 75 – 58. Numai că succesul a prins contur în ultimul sfert al jocului, aşa că victoria echipei noastre nu a fost una pe atât de facilă pe cât o arată scorul final.

Share
 

Moment de gală la final de an

Publicat: 15 Decembrie 2013

 

Mioveniul se mândreşte cu sportivii săi

Ieri a fost zi de sărbătoare pentru sportivii din Mioveni. La sala de sport a Şcolii Generale „Liviu Rebreanu” a avut loc festivitatea de premiere a sportivilor ce reprezintă cele două cluburi din oraş. Ne referim aici la cei de la CS Dacia Mioveni 2012, dar şi la jucătorii de fotbal de la CS Mioveni. Fiecare dintre micuţi au venit însoţiţi la această ceremonie de prieteni sau de rude şi au stat cuminţi la rând pentru a fi premiaţi de către consilierii locali, de către directorul CS Dacia Mioveni sau chiar de către primarul, Ion Georgescu. Acesta din urmă a fost primit cu mare căldură de către părinţi şi de către copii, dovadă că Mioveniul este un oraş al sportului.

Ion Georgescu i-a felicitat pe micuţi

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu a fost şi el foarte mulţumit de felul în care micuţii au adunat medalii în acest an 2013, ultimele fiind aduse de către echipa de junioare III din cadrul secţiei de oină. „A fost un an foarte bun pentru sportul din Mioveni. Vreau să felicit şi eu sportivii noştri şi pe antrenorii ce au muncit împreună cu aceştia. Vreau să vă asigur că de la anul o să îmbunătăţim baza sportivă şi vor fi argumente suficiente pentru ca sportul din oraşul nostru să se dezvolte. Încă o dată, felicit aceşti campioni şi le urez tuturor sărbători fericite şi să aibă parte de un an 2014 şi mai plin de realizări”, a declarat Ion Georgescu.

Share
 

Bogdan Scarlat şi-a stabiliot obiectivul principal pentru 2014

Publicat: 15 Decembrie 2013

 

„Vreau să mă calific la Campionatul European”

Bogdan Scarlat a avut parte de cel mai bun an al carierei sale, lucru recunoscut şi de către sportivul din Mioveni. Acesta a stabilit şi ceea ce îşi doreşte în principal de la anul 2014. Argeşeanul vrea să obţină participarea la Campionatul European de la Dordecht, competiţie ce va avea loc în luna iulie a anului viitor. „Principalul obiectiv pentru 2014 este acela de a ajunge la Campionatul Europeanordecht din Olanda. Pentru mine ar conta enorm o asemenea performanţă şi sper că voi putea transforma în realitate acest vis al medu. Ştiu că nu o să fie deloc simplu, dar sunt dispus să munces şi mai mult decât în acest an pentru a îmi transforma în realitate aces vis”, a declarat Bogdan Scarlat.

Share
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar