Au curs medaliile pentru argeşeni

Publicat: 15 Decembrie 2013

 

Bilanţ de senzaţie după trei zile de concurs

Sportivii secţiei de înot de la CSM Piteşti au continuat să adune medaliile în a doua şi a treia zi a Campionatului Naţional rezervat juniorilor. Argeşenii au ajuns înaintea ultimei zile de competiţie la 22 de medalii adunate. La nivelul juniorilor II au fost adunate în primele trei zile de concurs 10 medalii. Dintre acestea, trei au fost de aur, alte cinci medalii au fost de argint, iar alte două medalii au fost de bronz. Lucrurile au mers la fel de bine şi la nivelul juniorilor. Sportivii secţiei de înot au reuşit să mai obţină alte 12 medalii şi la acest nivel. Dintre acestea, trei au fost de aur, alte şase medalii au fost de argint, iar ultimele trei medalii de bronz. Vom reveni în numărul de mâine al publicaţiei noastre cu rezultatele finale.

Share
 

Final fals de tur de campionat

Publicat: 15 Decembrie 2013

 

HC Argeş a remizat cu Universitatea Cluj

HC Argeş – Universitatea Cluj 30 – 30 (16 – 16)

Totul părea pregătiti duminică dimineaţa la Sala Sporturilor pentru ca cei de la HC Argeş să se impună în jocul pe care îl aveau de disputat împotriva celor de la Universitatea Cluj. Adversarul era în creştere de formă, dar băieţii lui Titel Răduţă erau concentraţi să termine turul de campionat cu doar şase puncte pierdute, ca urmare a celor două înfrângeri împotriva echipelor din Oradea şi Sebeş. Numai că de multe ori calculele de acasă sunt date peste cap de cele din târg, aşa cum spune un vechi proverb românesc. Cam aşa au stat lucrurile şi la meciul de duminică dimineaţa. Argeşenii sperau să termine tuurl fără paşi greşiţi pe teren propriu, dar au ajuns ca în final de meci să se bucure pentru un gol reuşit pe final de confruntare pentru a obţine măcar un punct. Disputa a fost una foarte echilibrată, iar la finalul primei reprize scorul a fost unul egal şi anume 16 – 16. În actul secund al partidei lucrurile au mers pe aceeaşi linie, iar clujenii au ajuns chiar să treacă în avantaj. Ardelenii au ajuns să conducă pe final de meci, iar echipa din Piteşlti a reuşit să termine meciul la egalitate, marcând un ultim gol înainte cu câteva secunde de finalul partidei. Cele două echipe au terminat meciul la egalitate, scor 30 – 30.

Share
 

Locul doi la finalul grupei

Publicat: 15 Decembrie 2013

 

România a câştigat partida cu Cehia

Echipa naţională de handbal feminin a României a reuşit să se impună vineri seara în ultimul emci din faza grupelor Campionatului Mondial. Fetele lui Tadici au jucat în ultimul meci din faza grupelor împotriva echipei Cehiei, un joc ce în anumite condiţii ar fi putut aduce echipei noastre primul loc în grupă. Numai că înainte de startul jocului cu Cehia era clar că echipa noastră nu mai putea ocupa acest loc, dat fiind faptul că Germania învinsese echipa Ungariei şi îşi asiugrase astfel primul loc în grupă. Numai că rămânea miza locului secund, poziţie ce garanta echipei noastre un adversar accsesibil în faza optimilor de finală. Echipa noastră nu a avut emoţii decât în primele cinci minute ale partidei, atunci când cehoaicele au ajuns să conducă şi la o diferenţă de trei goluri, scor 4 – 1. Numai că România a pus stăpânire pe meci şi a reuşit ulterior să se desprindă pe tabela de marcaj şi a ajuns să obţină o victorie categorică. Echipa noastră a reuşit să se impuină la o diferenţă de şase goluri, scor 29 – 23 şi a ajuns să termine grupa pe locul secund, în faţa Ungariei, dar în spatele Germaniei. Astfel, echipa noastră a dat peste Polonia în optimi, meciul dintre cele două echipe desfăşurându-se aseară, după închiderea ediţiei noastre.

Share
 

Încă un test trecut cu bine

Publicat: 15 Decembrie 2013

Diana Florescu a ajuns la trei meciuri arbitrate la Mondiale

Arbitra argeşeancă, Diana Carmen Florescu a condus vineri seara al treilea său joc la actuala ediţie a Campionatului Mondial de handbal feminin din Serbia. De data aceasta, argeşeanca a împărţit dreptatea împreună cu Ana-Maria Duţă în duelul dintre echipele Japoniei şi Algeriei, joc contând pentru grupa B a turneului final. În sala din Niş, argeşeanca a condus pentru a treia oară un duel în această serie, asta după ce precedentele două jocuri au fost Brazilia – Algeria şi duelul asiatic dintre formaţiile Japoniei şi Chinei. La fel ca şi în partida împotriva Chinei şi de data aceasta româncele au fost cu noroc pentru nipone. Japonezele şi-au asigurat locul în faza optimilor de finală după o victorie împotirva jucătoarelor de pe continentul negru. Japonia a reuşit să se impună la o diferenţă de nouă goluri în acest meci, scor 32 – 23. Cu acest succes, Japonia a reuşit să se califice pentru faza optimilor de finală, etapă în competiţie unde va întâlni echipa Franţei. Interesant este faptul că învingătoarea din acest duel va juca în sferturi împotriva României sau a Poloniei.

Share
 

Probleme pentru Primărie

Publicat: 14 Decembrie 2013

 

Terenul din Ştrand ar putea să fie pierdut

Pentru oficialii Primăriei Piteşti, ultimii ani au reprentat o luptă continuă pentru a reuşi să câştige procesul pentru terenul şi tribunele stadionului din Ştrand. Se pare că de 10 ani există un proces pentru acest teren, iar un anume „Gufi” se pare că pretinde că este proprietarul acestui teren. Oficialii Primăriei au precizat că în ultimii ani au încercat să dovedească faptul că acest teren face parte tot din Parcul Ştrand şi că acesta este în proprietatea sa. Aceştia chiar au făcut rost de un act de proprietate care dovedeşte acest lucru, numai că s-a cerut actul în original. De aceea, reprezentanţii Primăriei au făcut o adresă către Arhivele Staului pentru a demonstra cu dovezi solide acest fapt.

Share
 

Hristu Şapera vrea un final de an plin de cadouri

Publicat: 14 Decembrie 2013

 

„Trebuie să obţinem două victorii în ultimele două etape”

Hristu Şapera, antrenorul principal al echipei BCM Piteşti a declarat că aceste ultime două jocuri ale turului de campionat sunt foarte importante şi că principalul scop este acela de a fi obţinute tot atâtea victorii. „Nu ne va fi deloc simplu în aceste ultime două partide ale turului de campionat. Nu o să avem deloc adversari facili, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să liptăm pentru a ne impune. Vom avea două meciuri grele, chiar şi cu echipa dinChiajna, asta chiar dacă echipa de acolo pare să fie la prima vedere una mai accesibiilă. Pentru noi este primordial să reuşim să ne impunem în jocul de acasă cu echipa din Mediaş, dat fiind faptul că adversarul nu va fi deloc unul facil, asta în pfodia eventualelor zvonuri privind problemele finan ciare ale lor. Mediaşul este o echipă foarte bună, una dintre echipele foarte puternice ale campionatului. Au ceva probleme este adevărat, dar au mulţi jucători cu experienţă care ne pot încurca”, a declarat Hristu Şapera.

Share
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar