Meci capital la Sala Sporturilor

Publicat: 14 Decembrie 2013

 

Piteştenii au doar varianta victoriei

BCM Piteşti – Gaz Metan Mediaş 17:30 Digi Sport

În această seară cu începere de la ora 17:30, jucătorii echipei BCM Piteşti şi Gaz Metan Mediaş se vor întâlni într-un duel contând pentru runda cu numărul 12 din prima divizie la baschet masculin. Argeşenii vor avea parte de un duel foarte complicat şi singura variantă care stă în picioare la acest joc este aceea a succesului. Un eventual pas greşit la acest meci ar face ca echipa din Piteşti să aibă şanse foarte mici de a mai obţine un loc în play-off. Nici echipa din Mediaş nu are parte de cel mai bun sezon competiţional, asta şi pentru că în aceasăt stagiune au apărut şi problemele de ordin financiar pentu formaţia din Mediaş. Acesta va fi ultimul meci pentru piteşteni pe teren propriu în acest tur de campionat. În ultima rundă a primei părţi de campionat, piteştenii vor juca pe terenul celor de la Concordia Chiajna, una dintre cele mai comode echipe ale campionatului.

Share
 

Obiectiv clar pentru piteştean

Publicat: 14 Decembrie 2013

 

Robert Glinţă vrea participarea la Europenele de juniori

Cea mai importantă competiţie pentru anul 2014 pentru sportivii secţiei de înot de la CSM Piteşti va fi Campionatul European de juniori. Această întrecere în aceeaşi ţară în care a avut loc şi Festivalul Olimpic al Tineretului European şi anume Olanda. Competiţia va avea loc în oraşul olandez, Dordecht. Viorel Ciobanu a punctat că această competiţie este una extrem de importantă pentru sportivii săi şi că se aşteaptă ca la această întrecere să fie prezenţi şi cei mai buni doi sportivi pe care îi are secţia acum şi anume Robert Glinţă şi Bogdan Scarlat. Obiectivul principal pe anul 2014 pentru Robert Glinţă va fi locul la Europenele de nataţie pentru juniori din Olanda.

Share
 

Viorel Ciobanu este multţumit de felul în care au mers lucrurile la Belgrad

Publicat: 14 Decembrie 2013

 

„A fost un concurs perfect pentru noi”

Viorel Ciobanu a fost foarte mulţumit de felul în care sportivii secţiei de înot au reuşit să se descurce la competiţia ce a avut loc la Belgrad şi anume Campionatul Ţărilor Central-Europene. Această întrecere a adus şapte medalii pentru sportivii secţiei de înot de la CSM Piteşti în probele individuale şi alte două la ştafete. „A fost o competiţie foarte bună pentru noi. Am plecat de la ideea că trebuie să facem o întrecere bună şi că vom încerca să obţinem cât mai mult de la această competiţie, dar nu ne aşteptam la un asemenea număr de medalii. Numai că am reuşit să dovedim că avem o serie de sportivi foarte buni, iar la final am reuşit să depăşim în anumite probe sportivi foarte bine pregătiţi din ţări precum Polonia sau Ungaria. A fost o competiţie foarte bună şi sunt chiar mulţumit de ceea ce s-a obţinut”, a declarat Viorel Ciobanu.

Share
 

Zi perfectă la Naţionalele de Nataţie

Publicat: 14 Decembrie 2013

 

Piteştenii au obţinut 12 medalii

Prima zi a Campionatului Naţional de înot rezervat juniorilor, întrecere ce are loc la Piteşti a adus un bilanţ de invidiat pentru sportivii argeşeni. Aceştia au reuşit să obţină la această competiţie 12 medalii după prima zi de întrecere. Dintre aceste 12 medalii, două au fost de aur, şase de argint şi restul de patru au fost de bronz. La nivelul juniorilor II au fost obţinute şase medalii, acelaşi număr fiind obţinute şi de sportivi ce au concurat la nivelul juniorilor. Robert Glinţă a obţinut medalia de aur în proba de 200 de metri liber la nivelul juniorilor II, în timp ce Bogdan Scarlat a obţinut şi el două medalii de argint. Ultima medalie de argint a venit tot de la un sportiv ce a concurat recent la Campionatul Ţărilor Europei-Centrale şi anume Sabrina Scărlătescu. Andreea Nae a obţinut bronzul în proba de 200 de metri fluture, iar o ultimă medalie de bronz a fost obţinută de ştafeta argeşenilor, în proba de 4X200 de metri liber feminin.

Şase medalii şi la juniori

La nivelul juniorilor au fost obţinute tot şase medalii, Robert Glinţă fiind cel ce a obţinut aurul aici. Bogdan Scarlat a mai obţinut o medalie la acest nivel, la fel ca şi Sabrina Scărlătescu. O a treia medalie a fost obţinută de către ştafeta feminină de 4X200 de metri liber. Andreea Nae a obţinut o medalie de bronz, în timp ce ştafeta masculină de 4X100 de metri liber masculin a obţinut ultima medalie de bronz.

Share
 

Record negativ pentru roş-albaştrii

Publicat: 12 Decembrie 2013

 

Steaua a ajuns la 23 de meciuri fără victorie în Liga Campionilor

Steaua nu se poate lăuda cu rezultate foarte bune în ultima perioadă în Liga Campionilor. Ce-i drept, nici alţii nu pot comenta prea mult, atâta timp cât această competiţie este un subiect interzis. Steliştii au ajuns la 23 de meciuri consecutive fără victorie în cadrul Ligii Campionilor. Ultimul meci câştigat de către bucureşteni a fost celebra deplasare de la Kiev din septembrie 2006, atunci când reuşeau să se impună cu scorul de 4 – 1, după goluri marcate de către Ghionea, Vali Badea şi dubla lui Nicolae Dică. De atunci, bucureştenii nu au mai bătut pe nimeni, dar nici adversarii nu au fost de talia lui NEC Nijmegen, Elfsborg sau Vorskla Poltava. Steaua a jucat cu echipe precum Bayern Munchen, Lyon, Real Madrid, Chelsea, Fiorentina , Arsenal sau Sevilla.

Share
 

Înfrângere la final de competiţie

Publicat: 12 Decembrie 2013

 

Steaua a pierdut jocul de la Londra

Chelsea – Steaua 1 – 0 (1 – 0)

Steaua a încheiat aventura din cupele europene cu o înfrângere. Bucureştenii au cedat la limită cu scorul de 1 – 0 în meciul disputat pe terenul celor de la Chelsea Londra. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 10, atunci când în urma unei lovituri de la colţul terenului Demba Ba l-a obligat pe Georgievski să îşi împingă balonul în propria poartă. Elevii lui Reghe au avut o oportunitatea să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 15 numai că Iancu a ratat o ocazie din postură de singur cu portarul advers. Numai că londonezii au slăbit ritmul cu trecerea timpului şi nu au mai presat careul advers, dar chiar şi aşa Tătăruşanu a fost obligat să mai facă o serie de intervenţii geniale pentru a putea obţine un rezultat onorabil. Bucureştenii au cedat cu scorul de 1 – 0 şi au încheiat aventura din cupele europene cu doar trei puncte acumulate.

Share
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar