Începe returul campionatului

Publicat: 12 Decembrie 2013

 

Cel mai interesant joc va avea loc la Piatra Neamţ

Astăzi se vor disputa primele meciuri din cadrul primei etape a returului de campionat din Liga I la fotbal. Cel mai interesant joc al rundei va avea loc la Piatra Neamţ, acolo unde cei de la Ceahlăul vor juca împotriva celor de la Steaua. Iată programul complet al jocurilor din această rundă:

Vineri, 13 decembrie

Oţelul – Corona 17:30 Dolce Sport

Concordia – FC Vaslui 17:30 Digi Sport

Dinamo – ACS Poli Timişoara 20:30 Digi Sport

Sâmbătă, 14 decembrie

Astra – Viitorul 19:00 Digi Sport

Ceahlăul – Steaua 20:45 Dolce Sport

Duminică, 15 decembrie

CFR Cluj – FC Botoşani 17:30 Digi Sport

Petrolul – Universitatea Cluj 20:00 Digi Sport

Luni, 16 decembrie

Gaz Metan – Săgeata 17:30 Digi Sport

FC Braşov – Pandurii 20:00 Digi Sport

Share
 

Vacanţă scurtă pentru piteşteni

Publicat: 12 Decembrie 2013

 

HC Argeş se va reuni pe 5 ianuarie

Lotul echipei HC Argeş va avea parte de o vacanţă foarte scurtă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Finalul meciului cu cei de la Universitatea Cluj nu va atrage după sine şi sosirea imediată a vacanţei. Jucătorii argeşenilor vor continua pregătirea la Piteşti efectuând antrenamente uşoare, urmând ca după aceea să vină şi mult aşteptata vacanţă. „După meciul de pe teren propriu cu cei de la Universitatea Cluj va mai urma o săptămnă de antrenamente uşoare pentru jucătorii echipei noastre. În aceste condiţii vom putea să îi pregătim mai uşor pe jucători pentru tăierea porcului. Lotul echipei se va reuni după aceea la începutul lunii ianuarie. Ne doream să disputăm o serie de meciuri amicale, dar faptul că vom evolua în Cupa României ne face să nu mai avem aceste meciuri amicale”, a declarat Alexandru Ionescu.

Share
 

Alexandru Ionescu nu are încredere în echipa naţională de handbal feminin

Publicat: 12 Decembrie 2013

 

„Nu cred că va ajunge între primele opt”

Alexandru Ionescu nu are foarte mare încredere în echipa naţională de handbal feminin a României şi prevede un turneu final modest cu formaţia lui Tadici nereuşind să treacă nici măcar de faza optimilor de finală. „Nu cred că echipa noastră va reuşi să se califice între primele opt echipe la acest turneu final. Sunt de părere că o să fim eliminaţi în optimi de finală. Nu ştiu cât de mult a fost acea înfrângere cu Germania tipic româneşte şi pe baza ghinionului. În sport, îşi mai faci norocul şi cu mâna ta, aşa că în aceste condiţii trebuia să ne fi impus noi în meciul nostru, fără să mai stăm să regretăm acum. În plus, nu ştiu care este cu adevărat valoarea acestor fete şi nu ştiu dacă se pot ridica la performanţele din trecut”, a declarat Alexandru Ionescu.

Share
 

Meci cu miză uriaşă pentru piteşteni

Publicat: 12 Decembrie 2013

 

BCM trebuie să se impună în jocul cu Mediaş

BCM Piteşti nu îşi mai permite alţi paşi greşiţi în turul de campionat şi următorul meci are o importanţă deosebită. Argeşenii trebuie să facă un joc foarte bun cu cei de la Gaz Metan pentru a se putea menţine între primele echipe din campionat şi de a păstra şanse reale la ocuparea unui loc între primele opt. Partida cu trupa din Mediaş va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 17:45 şi reprezintă ocazia pentru argeşeni de a egala bilanţul victoriilor cu cel al înfrângerilor în acest tur de campionat. În momentul de faţă, BCM a obţinut cinci victorii, dar a pierdut alte şase partide. Până la finalul primei părţi de campionat, BCM Piteşti va mai disputa alte două meciuri şi anume jocuri cu cei de la Gaz Metan şi Concordia Chiajna.

Share
 

Bogdan Sclarat este sincer după concursul de la Belgrad

Publicat: 12 Decembrie 2013

 

„Nu sunt mulţumit de evoluţia mea”

Bogdan Scarlat nu a fost deloc mulţumit de felul în care au mers lucrurile pentru el la Campionatul Ţărilor Central Europene, întrecere ce a avut loc la Belgrad. Acesta a reuşit să obţină două medalii, dar a declarat că principala problemă a venit din faptul că nu a scos cel mai bun timp la respectiva competiţie.

#Cum a fost la Belgrad?

Pot să spun că nu a fost cea mai bună competiţie pentru mine şi că nu sunt deloc încântat de mine. Marea nemuţumire vine din faptul că nu am reuşit poate cei mai buni timpi ai mei, dar cred că pot remedia asta pe viitor.

#Totuşi, ca medalii nu eşti încântat?

La noi, în înot există o diferenţă importantă în ideea în care contează şi medalia, dar şi timpul. Dacă este să vorbim despre medaliile pe care le-am obţinut pot să spun că sunt foarte mulţumit, dar nu şi de timpul pe care l-am scos la această competiţie.

#Cum şi s-au părut adversarii?

Cred că cei mai buni sportivi au fost din Polonia sau Ungaria. Aceste ţări au reuşit să impresioneze la această competiţie, dar chiar şi aşa noi am reuşit să facem un concurs foarte bun.

#Cum a fost acest an pentru tine?

Pentru mine a fost de departe cel mai bun an din cariera mea. Numai că eu sper să nu mă opresc aici şi să merg în continuare pe acelaşi drum şi să mai reuşesc rezultate importante în cariera mea. Vreau ca acesta să fie doar începutul.

#Care este cel mai mare regret?

Cel mai mare regret vine din faptul că nu am reuşit să obţin o medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Nu sunt deloc mulţumit de acest lucru, mai ales că am fost foarte aproape de a realiza acest lucru.

Share
 

Spectacol la bazinul de înot

Publicat: 12 Decembrie 2013

 

A început Campionatul Naţional rezervat juniorilor

Ieri a început Campionatul Naţional de înot rezervat juniorilor. Această competiţie se desfăşoară la Piteşti şi aduce la startul său cele mai important enume ale înptului românesc la acest nivel. Printre cele mai importante nume prezente la startul competiţiei sunt Bogdan Scarlat şi Robert Glinţă. Cei doi sportivi au reuşit să se întoarcă cu nişte rezultate foarte bune de la Campionatul Ţărilor Europei-Centrale, competiţie ce a avut loc în urmă cu o săptămână la Belgrad. Viorel Ciobanu, antrenorul celor doi sportivi a declarat că se aşteaptă mai mult din partea lui Robert. „Este o competiţie importantă pentru cei doi sportivi şi cu siguranţă vor face o întrecere foarte bună. Ca şi timp pot să spun că aştept mai mult din partea lui Robert Glinţă. Acesta este pe val în momentul de faţă, asta după concursul foarte bun ce a avut loc la Belgrad. Bogdan pot să spun că mă aştept din partea lui la o mică stagnare”, a declarat Viorel Ciobanu.

Share
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar