Competiţie oficială la Piteşti

Publicat: 12 Decembrie 2013

 

Astăzi începe Campionatul Naţional de juniori

Bazinul Olimpic din Piteşti va fi gazda unei competiţii oficiale de înot rezervată juniorilor. Competiţia va avea loc începând de astăzi la Bazinul Olimpic din Piteşti. Secţia de înot de la CSM Piteşti va deplasa la această competiţie o delegaţie formată din 27 de sportivi, iar marile speranţe vin din partea unor nume precum Robert Glinţă şi Bogdan Scarlat. Aceştia sunt aşteptaţi să de alovitura la această competiţie şi să obţină ct mai multe medalii pentru secţia clubului din Ştrand. Trebuie reamnintit faptul că Robert Glinţă, chiar dacă s-a pregătit în ultima perioadă la clubul din Baia Mare, acesta va concura acum pentru clubul din oraşul nostru. Concursul din oraşul nostru va debuta astăzi şi se va închide duminică seara.

Share
 

Meciuri decisive la început de 2014

Publicat: 12 Decembrie 2013

 

CS Mioveni are două deplasări la început de an

Începutul lui 2014 va aduce două meciuri foarte grele pentru jucătorii echipei CS Mioveni. Argeşenii vor avea de disputat două meciuri foarte complicate, ambele jocuri urmând să se desafăşoare departe de casă. Primul dintre jocuri este confruntarea cu cei de la CSM Râmnicu Vâlcea, joc ce în turul campionatului s-a terminat la egalitate şi anume 0 – 0. Pentru jucătorii echipei din Mioveni va urma după aceea un alt meci în deplasare şi ne referim aici la confruntarea cu cei de la UTA Arad. Argeşenii au reuşit să se impună în confurntarea cu arădenii, în jocul din tur, cu scorul de 3 – 0.

Share
 

An perfect pentru „cavalerii fluierului” din Argeş

Publicat: 12 Decembrie 2013

 

Cătălin Popa şi Iulian Călin au condus meciuri din Liga I

Anul 2013 poate să fie considerat ca fiind unul aproape perfect pentru arbitrii din judeţul Argeş. Astfel, în acest an am ajuns să avem doi centrali la meciurile din Liga I. Cătălin Popa conduce în mod constant jocuri la nivelul primei divizi, iar vestea cea bună vine din faptul că Iulian Călin, un alt arbitru extrem de talentat a reuşit şi el să conducă jocuri la nivelul primei divizii, iar la alte partide a fost delegat ca fiind arbitru de rezervă. Finalul anului a mai adus un alt arbitru ce a fost promovat la nivelul eşalonului secund. Ne referim aici la Robert Avram, cel care a oficiat la centru la jocul dintre echipele Rapid Bucureşti şi Unirea Târlungeni.

Share
 

Cu ochii pe Pietricica

Publicat: 11 Decembrie 2013

 

Steaua are meci greu la Piatra Neamţ

Etapa a 18-a din Liga I la fotbal programează un joc foarte interesant între cei de la Ceahlăul şi cei de la Steaua Bucureşti. Acesta este jocul cel mai interesant al primei runde din returul campionatului. Iată programul complet al jocurilor din această etapă cu numărul 18:

Vineri, 13 decembrie

Oţelul – Corona 17:30 Dolce Sport

Concordia – FC Vaslui 17:30 Digi Sport

Dinamo – ACS Poli Timişoara 20:30 Digi Sport

Sâmbătă, 14 decembrie

Astra – Viitorul 19:00 Digi Sport

Ceahlăul – Steaua 20:45 Dolce Sport

Duminică, 15 decembrie

CFR Cluj – FC Botoşani 17:30 Digi Sport

Petrolul – Universitatea Cluj 20:00 Digi Sport

Luni, 16 decembrie

Gaz Metan – Săgeata 17:30 Digi Sport

FC Braşov – Pandurii 20:00 Digi Sport

Share
 

Nu a venit vacanţa în Liga I

Publicat: 11 Decembrie 2013

 

Se joacă fotbal până de Crăciun

Mai multe cluburi din Liga I au venit cu propunerea de a nu se mai disputa şi cele două runde din returul campionatului în această iarnă şi campionatul să fie întrerupt acum, numai că această idee a fost respinsă. Astfel, campionatul nostru va continua şi în perioada următoare. Conform calendarului se mai vor disputa şi primele două etape din returul campionatului, plus jocul restant din etapa a doua dintre cei de la Astra şi Steaua. Interesant este faptul că cu doar trei zile înainte de a se disputa acest meci de la Giurgiu., cele două echipe vor juca la Bucureşti jocul din campionat din a doua etapă a părţii secunde de campionat.

Share
 

Se îngroaşă gluma pentru Tănase şi colegii săi

Publicat: 11 Decembrie 2013

 

Astra are şase puncte peste Steaua

Astra Giurgiu a profitat din plin de meciurile slabe făcute de cei de la Steaua în ultima perioadă şi a reuşit să ajungă la un avans de şase puncte faţă de echipa campioană a României. Bucureştenii nu au mai câştigat în campionat de la jocul din deplasare cu cei de la FC Braşov, confruntare adjudecată atunci cu scorul de 2 – 1. În aceste condiţii, echipa lui Isăilă a ajuns să acumuleze 38 de puncte, fiind pe primul loc cu un avans de patru puncte faţă de a doua clasată din campionat şi anume Petrolul Ploieşti. La polul opus al ierarhiei, Oţelul Gaalaţi, FC Braşov şi Săgeata Năvodari încearcă să scape de primul loc retrogradabil. Situaţie foarte complicată o au şi cei de la Universitatea Cluj, Viitorul Constanţa şi Corona Braşov.

Share
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar