Bogdan Sclarat este sincer după concursul de la Belgrad

Publicat: 12 Decembrie 2013

 

„Nu sunt mulţumit de evoluţia mea”

Bogdan Scarlat nu a fost deloc mulţumit de felul în care au mers lucrurile pentru el la Campionatul Ţărilor Central Europene, întrecere ce a avut loc la Belgrad. Acesta a reuşit să obţină două medalii, dar a declarat că principala problemă a venit din faptul că nu a scos cel mai bun timp la respectiva competiţie.

#Cum a fost la Belgrad?

Pot să spun că nu a fost cea mai bună competiţie pentru mine şi că nu sunt deloc încântat de mine. Marea nemuţumire vine din faptul că nu am reuşit poate cei mai buni timpi ai mei, dar cred că pot remedia asta pe viitor.

#Totuşi, ca medalii nu eşti încântat?

La noi, în înot există o diferenţă importantă în ideea în care contează şi medalia, dar şi timpul. Dacă este să vorbim despre medaliile pe care le-am obţinut pot să spun că sunt foarte mulţumit, dar nu şi de timpul pe care l-am scos la această competiţie.

#Cum şi s-au părut adversarii?

Cred că cei mai buni sportivi au fost din Polonia sau Ungaria. Aceste ţări au reuşit să impresioneze la această competiţie, dar chiar şi aşa noi am reuşit să facem un concurs foarte bun.

#Cum a fost acest an pentru tine?

Pentru mine a fost de departe cel mai bun an din cariera mea. Numai că eu sper să nu mă opresc aici şi să merg în continuare pe acelaşi drum şi să mai reuşesc rezultate importante în cariera mea. Vreau ca acesta să fie doar începutul.

#Care este cel mai mare regret?

Cel mai mare regret vine din faptul că nu am reuşit să obţin o medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Nu sunt deloc mulţumit de acest lucru, mai ales că am fost foarte aproape de a realiza acest lucru.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar