CLUBUL SPORTIV DACIA MIOVENI 2012, PREZENT la Cupa FunSport 2015 - BRASOV

Publicat: 19 August 2015

volei-fete1CS Transilvania Brasov și FunSports, în colaborare cu Federația Romană de Volei și Universitatea Transilvania, organizează la Brașov, în perioada 18 – 23 august 2015, cea de a V-a ediție a Turneului Național de Volei pentru juniori, cadeți, speranțe - feminin și masculin –

Cupa FunSports 2015, eveniment la care participă și Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, cu un lot format din 17 jucătoare, junioare și speranțe, însoțite și coordonate de antrenorii FIANU VALERIU și DANIELA BEZDEDEANU.

Prin această participare sportivele beneficiază de condiții alternative de antrenament și disputarea jocurilor de pregatire prin crearea unei ierarhii valorice pentru campionatele naționale.
Fetele vor beneficia din partea organizatorilor de Săli de sport pentru pregatirea tactică și fizică, cat și pentru susținerea meciurilor, servicii de arbitraj, asistență medicală.
Prezența la acest turneu cât și lupta pentru câstigarea Cupei este foarte puternică, fiind înscrise 8 dintre cele mai bune echipe de volei-junioare din țară, precum: C.S.S. TURDA, CSM DANUBIU TULCEA, CSS BACAU, CS MUSCEL CAMPULUNG, CSS UNIREA IASI , BRAVOL BRASOV si ACS AGROLAND TIMISOARA.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar