Competiţii de gală pe stadionul „Nicolae Dobrin”

Publicat: 19 Februarie 2014

 

Campionatul Balcanic de atletism va avea loc la Piteşti

În momentul în care s-a luat decizia de a se reamenaja pista de atletism de la stadionul „Nicolae Dobrin”, principala dorinţă a primarului Tudor Pendiuc a fost aceea de a putea aduce în oraşul nostru competiţii de maximă importanţă din lumea acestui sport. După mai multe tentative de a duce lucrarea la bun sfârşit se pare că totul se va termina cu bine, iar în vara acestui an ne vom putea bucura şi de două competiţii foarte importante ce vor avea loc pe pista de atletism a stadionului „Nicolae Dobrin”. În perioada 12 – 13 iulie se va desfăşura la Piteşti, Campionatul Naţional de seniori, o primă competiţie oficială de atletism după ani buni ce va fi organizată de oraşul nostru. O a doua competiţie este Campionatul Balcanic. Această întrecere va avea loc în perioada 26 – 27 iulie.

Tudor Pendiuc este în culmea fericirii

Anunţul a fost făcut cu zâmbetul pe buze de către primarul Tudor Pendiuc. Acesta este încântat că după o perioadă îndelungată de timp, oraşul nostru va putea organiza competiţii de atletism de înaltă ţinută. „Este o bucurie foarte mare pentru mine că am reuşit să aducem aceste două competiţii la Piteşti. Este o mare reuşită şi să nu uităm că vom avea zeci şi sute de sportivi foarte buni ce vor sosi la Piteşti. Oraşul nostru mai suferă la această parte de infrastructură pentru că la nivel de cazare şi legătura cu Bucureştiul, noi stăm foarte bine în acest moment. Este o oportunitate importantă pentru noi şi trebuie să ştim să profităm de pe urma ei. Iată că marea dorinţă de a aduce competiţii de înaltă şinută la Piteşti, prinde contur”, a declarat primarul Tudor Pendiuc.

Lupta cea mare s-a dat cu stadionul din Cluj

Cele două mari competiţii de atletism puteau ajunge să fie organizate la Cluj. Stadionul din Piteşti a reuşit să câştige lupta cu stadionul celor de la Universitatea Cluj, Cluj Arena. Oficialităţile locale au reuşit să aducă această competiţie la Piteşti, după ce au ratat să aducă în luna aprilie turneul final al Cupei României la baschet masculin. Competişia aceasta va avea loc la Ploieşti, în sala celor de la Asesoft .

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar