Comportare meritorie a argeşenilor

Publicat: 11 August 2014

 

Echipa Universităţii din Piteşti a terminat competiţia pe locul 6

Echipa de baschet masculin a Universităţii din Piteşti a terminat pe locul 6 Campionatul European Universitar, competiţie ce a avut loc la Rotterdam în Olanda. Argeşenii au avut o comportare foarte bună şi au terminat întrecerea în prima jumătate a tabloului final, fiind chiar pe locul 6 din 12 naţionale ce s-au prezentat până la urmă la startul competiţiei.

Victorie cu ungurii

Echipa Universităţii din Piteşti a ajuns în competiţia pentru locurile 5 – 8, iar primul joc a fost cel împotriva echipei campioane universitare în Ungaria şi anume trupa din Debrecen. Meciul a fost unul destul de tensionat, dar argeşenii au fost mai atenţi şi au obţinut o victorie la o diferenţă de şapte puncte, scor final 92 – 85.

Înfrângere în meciul pentru locul 5

Duelul pentru locul 5 a fost disputat de către echipa din România împotriva camioanei din Italia şi anume formaţia Universităţii din Bologna. Românii nu au făcut un joc deloc slab, dar a fost vizibilă o diferenţă de valoare în favoarea trupei din peninsulă. Italienii au reuşit la finalul meciului să se impună cu scorul de 108 – 71 şi astfel au obţinut locul 5 la finalul acestei competiţii.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar