CS Mioveni, în turul II al Cupei ETTU

Publicat: 09 Octombrie 2015

tenis-de-masa1234Sâmbătă şi duminică se va desfăşura în Europa, Turul II al Cupei ETTU la Tenis de Masă (echivalentul Europa League din fotbal), competiţie în care este angrenată şi echipa CS Mioveni.
Galben-verzii au fost repartizaţi în Grupa B, care se va juca în

Spania, alături de formaţia ţării gazdă şi de echipe din Ucraina şi Elveţia. CS Mioveni s-a calificat în Turul II, după ce a câştigat în primul tur grupa din Scoţia, aici învingând cu 3-0 pe turcii de la Yalova Belediye G.S.K, pierzând cu acelaşi scor cu spaniolii de la Arteal Tenis De Mesa, câştigând apoi cu 3-1 cu gazdă North Ayrshire Table Tennis Club şi cu 3-0 cu belgienii de la T. T. Vedrinamur.
Acum, argeşenii vor juca, sâmbătă de la ora 14,00 cu Cajasur Priego TM (Spania), iar seara de la ora 19,00 cu Rio Star Muttenz (Elveţia). Duminică, adversară va fi de la ora 10,00 Fortune –Kyiv (Ucraina).
Programul complet al Grupei B:
# sâmbătă, 10 Oct, ora 14:00: Fortune - Rio Star Muttenz
# sâmbătă, 10 Oct, ora 14:00: Cajasur Priego TM - CS Mioveni
# sâmbătă, 10 Oct, ora 19:00: CS Mioveni - Rio-Star Muttenz
# sâmbătă, 10 Oct, ora 19:00: Cajasur Priego TM - Fortune
# sâmbătă, 11 Oct, ora 10:00: Fortune - CS Mioveni
# sâmbătă, 11 Oct, ora 10:00: Cajasur Priego TM - Rio Star Muttenz
În afară de Grupa B din Spania, se vor mai disputa alte trei grupe: # Grupa A în Olanda (echipe participante Enjoy & Deploy Taverzo - gazde, TTC Sokah Hoboken - Belgia, Floraton SZEGED AC Probart - Ungaria şi A.S.D. Marcozzi - Italia) # Grupa C în Luxembourg (echipe participante DT Diddeleng - gazde, Yroni Givatayim - Israel, GDCS Juncal - Portugalia şi Yalova Belediye G.S.K. - Turcia) # Grupa D în Croaţia (echipe participante STK Libertas Marinkolor - gazde, El Nino EHW - Cehia, Istanbul BBSK - Turcia, Irun Leka Enea - Spania).

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar