Cupa Instituţiilor Publice la Minifotbal, câştigată de Primăria Mioveni

Publicat: 10 Mai 2015

Cupa-Instituțiilor-Publice-la-Minifotbal-Mioveni-2015În perioada 8-10 mai 2015, orașul Mioveni a găzduit "Cupa Instituțiilor Publice la Minifotbal", competiţia ajunsă la cea de-a cincea ediţie.

Zece echipe au participat la competiția din acest an: Penitenciarul Colibași; Detașamentul de Jandarmi Mioveni; Poliția Locală Mioveni;

F.C.N. Mioveni; Poliția Națională – Mioveni; Spitalul Penitenciar; Centrul Cultural Mioveni; I.S.U. – Pompieri Mioveni; Primăria Mioveni și Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni. În faza semifinală au ajuns Primăria Mioveni,Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Detașamentul de Jandarmi Mioveni și F.C.N.
După trei zile de meciuri disputate, competiţia a fost câştigată de echipa Primăriei Mioveni, poziția a doua a fost adjudecată de Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, iar Detașamentului de Jandarmi – Mioveni a completat podiumul, ocupând locul trei.
Titlul de golgheter a fost adjudecat de Cornel Moise din echipa Primăriei Mioveni, iar cel de cel mai bun portar de Răzvan Zăvoianu, din aceeași echipă.
Câștigătorii au primit diplome și premii din partea organizatorilor, Clubul C.S. Dacia Mioveni 2012 cu sprijinul Primăriei orașului Mioveni. Premiile au constat în echipamente de joc și mingi de fotbal.
La eveniment au participat autorități locale, domnul primar Ion Georgescu, domnul viceprimar, Aurel Costache, conducerea C.S. Dacia Mioveni 2012, președintele clubului, domnul Nicolae Tudose și un număr mare de iubitori ai sportului rege.

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar