Duel de cinci stele pe stadionul din Trivale

Publicat: 03 Octombrie 2014

 

CS Mioveni va înfrunta pe Dinamo în optimile Cupei României

Ieri a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea jocurilor din faza optimilor de finală în Cupa României la fotbal. Emoţii au fost şi pentru cei de la CS Mioveni, argeşenii fiind una dintre cele două echipe de ligă secundă ce au reuşit să se califice în această etapă a întrecerii. Argeşenii vor avea parte de un meci de cinci stele în faza optimilor de finală, primind replica celor de la Dinamo. Echipa din Mioveni va juca meciul împotriva alb-roşilor chiar pe stadionul din Piteşti. În prima etapă a competiţiei, CS Mioveni a eliminat pe Astra, scor final 3 – 1, în timp ce Dinamo a trecut de Fortuna Poiana Câmpina, scor final 5 – 2.

Claudiu Niculescu îl va înfrunta pe Flavius Stoican

Acest joc presupune şi un duel foarte atractiv între cei doi antrenori, care la un moment dat au fost colegi la Dinamo Bucureşti şi anume Claudiu Niculescu şi Flavius Stoican. Mai mult, actualul antrenor al celor de la Dinamo a fost în trecut tehnicianul celor de la CS Mioveni. Stoican a plecat de la cârma echipei din Mioveni în mai 2013 dcupă un eşec pe teren propriu cu FC Argeş, scor 2 – 0.

Cel mai interesant meci se va juca în Giuleşti

Un alt duel foarte interesant din această fază a competiţiei va fi jocul dintre cei de la Bucureşti, dintre cei de la Rapid şi CFR Cluj. Iată în continuare programul complet al jocurilor din faza optimilor de finală în această competiţie:

Rapid Suceava – Petrolul

CS Mioveni – Dinamo

Rapid – CFR Cluj

CSMS Iaşi – Steaua

ASA Târgu Mureş – Ceahlăul

Oţelul – Pandurii

Viitorul – Universitatea Craiova

FC Braşov – Universitatea Cluj

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar