După abandonul de la Iaşi, Valentin Porcişteanu a tras concluzia

Publicat: 16 Octombrie 2013

valentin„A fost un sezon plin de ghinion pentru mine”

Valentin Porcişteanu nu a avut parte de un sezon reuşit, acesta având mai multe probleme în această stagiune, piteşteanul fiind nevoit să se confrunte de foarte multe ori cu diverse probleme, fapt ce l-a tras înapoi în această stagiune. Piteşteanul a vorbit şi după abandonul de la Iaşi, ceea ce pentru el a fost ultima etapă din acest campionat, urmând să nu mai participe la Raliul Harghitei, asta pentru că oricum, el nu poate termina mai sus de locul 4 această stagiune.

„Am avut ghinion şi la Iaşi, ceea ce deja nici nu mă mai miră. M-am obişnuit cu aceste dificultăţi pe care le am la fiecare etapă din acest campionat. Probleme au fost de data aceasta şi la Iaşi şi acum nu am mai stricat ceva sau să fac alte probleme ci pur şi simplu am rămas cu maşina pe un deal de nisip. Pur şi simplu nu mai pornea maşina şi acolo s-a rupt tot filmul pentru mine în acest raliu. A fost episodul care mi-a pus capac în această stagiune”, a declarat Valentin Porcişteanu.

Argeşeanul a avut parte de câte o întâmplare nefericită la fiecare etapă din această stagiune, iar etapa de la Iaţi nu a făcut nici ea excepţie de la această regulă de tristă amintire pentru el. „Probleme tot au fost în acest campionat, iar multe probleme am avut din momentul în care am avut acel accident înainte de etapa de la Bacău din runda trecută, atunci când aveam deja două victorii în primele două etape ale campionatului. Au fost probleme pentru mine de fviecare dată şi cred că acum orice făceam nu aveam şanse să ajung mai sus. Eu mă aşteptam ca la fiecare etapă să am parte de probeme şi iată că acest lucru s-a şi întâmplat”, a declarat Valentin Porcişteanu. 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar