Evoluţii apreciate pentru Seciu si Istrate la Turneul Campionilor!

Publicat: 06 Aprilie 2014

Matei Seciu pe podium in verde 800x716 Matei Seciu şi Alexandru Istrate de la CS Dacia Mioveni 2012 au fost prezenţi sâmbătă la Winter Series Little Stars Tournament, competiţia unde 11 copii la nivelul roşu, 26 la portocaliu şi 33 la verde au concurat pentru a câştiga titlul de campion al campionilor pentru sezonul de iarnă.


Matei Seciu a jucat  la categoria Roşu ( 8 ani şi sub (jucătorii trebuie să  împlinească, până în 31 decembrie, în anul desfăşurării competiţiei, maxim 8 ani), iar Alexandru Istrate la Portocaliu ( 9 ani şi sub (jucătorii trebuie să împlinească, până în 31 decembrie, în anul desfăşurării competiţiei, maxim 9 ani).
Cei doi sportivi pregătiţi  de antrenorul  Robert Bînă au avut o evoluţie bună.Matei Seciu a ocupat locul al treilea la categoria sa de vârstă , iar Alexandru Istrate la categoria Portocaliu a ajuns până în sferturile de finală ale competiţiei.
Următorul concurs al celor 2 talentaţi tenismani este programat pe data de 13 Aprilie la Piteşti, este vorba de trofeul TC AS.
Declaraţie Robert Bînă: ’’Sunt foarte mulţumit de prestaţia celor 2 tenismani , ţinând cont de faptul că a fost pentru prima oară când au luat parte la un concurs de asemenea anvergură.Fiecare punct s–a  jucat la intensitate maximă, toate meciurile au fost foarte echilibrate, iar lupta pentru podium a fost extrem de disputată la fiecare categorie.
Evoluţia sportivilor  Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012,  la Turneul  Campionilor 2013-2014,  a fost remarcabila, fiind felicitati de toti cei prezenţi. Prestaţia celor doi sportivi,  Matei Seciu şi Alexandru Istrate , este demna de toata lauda ţinând cont de faptul că joacă tenis doar din luna februarie a anului trecut’’.

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar