Fotbaliştii din Măgdăceşti, în cantonament la CS Mioveni

Publicat: 17 August 2016

magdacesti copyÎn această săptămână, Grupa de copii născuţi 2001 a Şcolii Sportive din Măgdăceşti – Moldova se află în Mioveni, unde execută un stagiu de pregătire centralizată la

Centrul de Copii şi Juniori CS Mioveni.

Măgdăceştiul (Moldova) şi Mioveniul sunt din acest an localităţi înfrăţite, iar cele două grupări sportive, Şcoala Sportivă moldovenească şi CS Mioveni fac astfel un schimb de experienţă între sportivi. În afară de cantonament, echipa de fotbal din Măgdăceşti a avut programate şi două meciuri amicale, unul disputat ieri, cu o grupă de la Şcoala Dani Coman şi altul sâmbătă, cu juniorii de la CS Mioveni.

"20 de copii, juniori 2001, se află în cantonament la noi, până sâmbătă. Dispută şi două meciuri amicale. Apoi, de pe 23 august până pe 30 august, grupa noastră de juniori antrenată de Iulian Preda va merge în Moldova în pregătire. Prin acest parteneriat sperăm să atragem cei mai buni fotbalişti de la ei, la noi, pentru că ei nu au echipă de seniori, ci numai de juniori. La şcoala sportivă au şi alte secţii, nu numai fotbal" ne-a spus preşedintele Consiluului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar