Ghinion la Moscova

Publicat: 23 Iulie 2014

 

Zi neagră pentru Ioana Mincă

Ioana Mincă nu a avut parte de cea mai bună zi la Campionatul European de tenis pentru juniori, competiţie ce are loc la Moscova, în capitala Rusiei. Aceasta a fost eliminată atât în competiţia de simplu, dar şi în cea de dublu.

A pierdut în două seturi în faţa unei sportive din Spania

Competiţia de simplu era aşteptată cu mare interes de către româncă, dat fiind faptul că pornea din postura de favorită patru la câştigarea trofeului. Aceasta a intrat în turul doi al turneului şi a jucat în faţa unei sportive din Spania în această fază a competiţiei. Marta Gonzalez Encinas a fost adversara sportivei din Piteşti. Din păcate pentru Ioana, jucătoarea din Spania a reuşit să facă un meci de zile mari şi a pierdut numai trei game-uri. Jucătoarea din Peninsula Iberică s-a impus cu scorul de 6 – 2, 6 – 1 şi astfel a reuşit să bifeze o calificare în turul următor al turneului.

Înfrângere şi la dublu

Nici la dublu lucrurile nu au mers cu mult mai bine pentru Ioana. Afectată de înfrângerea de la simplu, aceasta a jucat mai târziu duelul de la dublu, acolo unde a făcut pereche cu Oana Gavrilă şi adversare le-au fost două sportive din Germania Anna Gabric şi Katharina Gerlach au reuşit să se impună după un meci foarte echilibrat. Primul act a fost adjudecat de nemţoaice cu scorul de 6 – 4, iar al doilea act a fost şi el adjudecat dar în tie-break, ce-i drept unul fără istoric, dat fiind faptul că a fost înechiat cu scorul de 7 – 1.

Călin Manda s-a impus la dublu

Singura veste bună pentru sportivii din Argeş a venit de la dublu din partea lui Călin Manda. Argeşeanul a reuşit să se califice în următorul tur al probei de dublu după ce a reuşit să se impună împreună cu Răzvan Codescu în disputa cu o pereche din Georgia. Cei doi români au trecut de perechea Irakli Metreveli – Guga Tavadze, după un meci încheiat în două acte, scor 6 – 4, 6 – 2. În turul următor, jucătorii din România vor evolua împotriva unor sportivi din Italia şi anume Riccardo Balzerani şi Enrico Dalla Valle.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar