Iuliu Berca priveşte partea plină a paharului după Europenele de înot din Olanda

Publicat: 15 Iulie 2014

 

„Sportivii pot să meargă mult mai bine ca şi timp”

Iuliu Berca a fost mulţumit de prestaţia sportivilor de la CSM Piteşti la Campionatele Europene din Olanda. Acesta a recunoscut că poate aştepătirle erau mai mari, dar ele se pot concretiza pe viitor dat fiind faptul că aceşti doi sportivi nu au reuşit să meargă timpii lor cei mai buni. „Sunt rezultate bune. Eu am spus înaintea competiţiei că o medalie pentru oricare dintre cei doi era o mare realizare şi chiar acesta este adevărul. Eu sunt mulţumit de rezultatele lor pentru că ştim foarte bine şi ceea ce s-a întâmplat înaintea întrecerii. Bogdan a venit la acest concurs după o problemă serioasă la umăr şi poate că acum se va reface venind o pauză importantă. El oricum nu a mers cel mai bun timp al său, aşa că sunt motive serioase să ne aşteptăm la mai mult de acum înainte. În cazul lui Robert, acesta a ajuns în două finale şi nu a fost chiar departe de a se apropia de podium. Oricum, aceştia pot să scoată timpi mult mai buni şi atunci progresul ar fi unul şi mai vizibil. O eventuală participare şi la ediţia viitoare a Europenelor ar face ca cei doi să spere chiar la mai mult de la această competiţie”, a declarat Iuliu Berca.

Ion Georgescu îşi respectă o nouă promisiune făcută către alegători

Sala Sporturilor de la Mioveni prinde contur

Lucrările la Sala Sporturilor Mioveni, construită lângă actualul Bazin de Înot de la intrarea în oraş dinspre Piteşti, încep deja să se contureze.

Potrivit proiectului, sala multifuncţională va avea o capacitate de aproximativ 2800 de locuri, suprafaţa totală necesară pentru toate funcţiile acesteia fiind de aproximativ 5.800 de metri pătraţi.

Pe lângă competiţiile sportive pe care le va putea găzdui, aici vor fi amenajate şi săli de conferinţă, de recuperare, de forţă, vestiare, grupuri sanitare, spaţii comerciale, birouri administrative şi cabinet medical, iar la etaj va fi fi amplasată tribună VIP, spaţii pentru mass-media şi zonele de evacuare.

Mai mult, corpul B va avea o Sală de Bowling cu spaţiile aferente şi un Club la nivelul etajului, iar în faţa clădirii va exista o parcare cu 100 de locuri.

Noul complex este gândit în aşa fel încât să poată fi folosit pentru desfășurarea unor activităţi sportive precum: handbal, baschet, volei, tenis, gimnastică etc.

Cheltuielile pentru lucrare sunt suportate în întregime din bugetul local al oraşului Mioveni.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar