La 12,00, jucăm amical cu Steaua. HAIDEŢI LA MECI!

Publicat: 12 Noiembrie 2016

amical cu steauaCel mai tare meci al anului va avea loc sâmbătă la prânz, la Mioveni, pe stadionul Orăşenesc. Partida CS Mioveni - Steaua Bucureşti
este doar un amical, dar poate fi considerat cel mai

ineresant eveniment sportiv al acestui an, în care este implicat o echipă argeşeană.
Amicalul este programat la ora 12.00 şi se joacă în ziua în care echipa noastră nu este programată în campionat, deoarece adversarul din această etapă, Şoimii Pâncota, a fost între timp exclus din campionat, iar Steaua nu evoluează în Liga I, deoarece campionatul este întrerupt pentru meciul naţionalei cu Polonia. Cele două echipe nu au jucat niciodată un meci de pregătire împreună, însă ele s-au întâlnit de patru ori în jocuri oficiale, toate în Liga I. Mai întâi, în sezonul 2007 - 2008, cînd Steaua s-a impus la Mioveni cu 2-1, după ce argeşenii au deschis scorul prin Cristi Bratu, în minutul 37, iar bucureştenii au marcat prin Victoraş Iacob, în minutele 45 şi 89. Apoi, în retur, la Bucureşti, a fost 2-0 pentru Steaua în Ghencea, prin golurile lui Goian (min. 49), Daryo Moreno (56). A urmat sezonul 2011 - 2012, când CS Mioveni a ajuns din nou în Liga I, iar într-un meci jucat la Constanţa, Steaua s-a impus cu 4-0, goluri Tatu (45), Mihai Costea (63), Crsiti Tănase (77) şi Rusescu (87), după ce portarul Hăisan a apărat un penalti la 0-0. Ultimul meci direct a avut loc pe 4 martie, la Mioveni, iar Steaua a câştigat cu 1-0 printr-un gol al lui Rusescu, în minutul 11.
La acest ultim meci, pe teren la Mioveni, s-a aflat şi actualul antrenor secund Mihai Olteanu, dar şi brazilianul Roberto Ayza, în timp ce Cosmin Năstăsie a intrat în repriza a doua, iar Andrei Nilă, Bogdan Stoi­ca şi Octavian Popescu au fost doar re­zerve. De asemenea, pe teren a fost şi Gabriel Enache, care acum evoluează pentru Steaua, dar la acest amical nu va fi prezent deoarece este convocat la lotul naţional.
Intrarea la amicalul Mioveni - Steaua este liberă!

sursa CS Mioveni

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar