„Mă aşteptam ca Mioveniul să joace aşa de slab“

Publicat: 02 Martie 2015

amica-cs-mioveniPrincipalul echipei oaspete a fost mai mult decât încântat de jocul băieţilor săi, precizând că este un succes meritat pentru formaţia sa.

Acesta a subliniat faptul că victoria putea să fie una la un scor

mai mare. „Băieţii au jucat foarte bine şi cred că asta a fost clar pentru toată lumea. Am venit să facem un meci bun şi să ne impunem, lucru pe care l-am reuşit. Noi am avut ocazii de gol mult mai clare decât adversarii noştri şi sunt de părere că victoria putea să fie la un scor mult mai mare pentru noi. Sunt trei puncte de moral pentru noi, poate să fie o victorie care să ne dea încredere în perspectiva jocurilor care vor urma în perioada imediat următoare", a declarat Dan Oprescu, antrenorul principal al celor de la FC Olt.
Consideră că echipa sa este peste formaţia din Mioveni
Principalul oltenilor nu s-a ascuns după cuvinte şi a declarat că se aştepta la o replică atât de modestă din partea formaţiei din Mioveni, considerând că din alte motive au reuşit argeşenii să se impună în tur la Slatina. „Sincer, mă aşteptam ca Mioveniul să joace aşa de slab. Noi avem o echipă mai bună decât a lor, asta chiar dacă am pierdut în tur cu scorul de 2 - 0. Să nu uităm că eu am avut pe teren zece jucători noi la meciul din tur şi este greu să faci peste noapte o echipă să joace foarte bine. A fost nevoie de ceva timp şi uite că acum lucrurile au dovedit acest fapt. După părerea mea, noi suntem cam a doua cea mai bună formaţie din serie, asta după Timişoara, o echipă cu mulţi jucători de Liga I", a declarat Dan Oprescu, antrenorul principal al celor de la FC Olt Slatina.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar