Marius Stoica, noul antrenor al CS Mioveni

Publicat: 19 Octombrie 2015

stoica-marius-csCS Mioveni are de astăzi un nou staff-tehnic. Astfel, conducerea clubului şi antrenorul Claudiu Niculescu au ajuns la un acord privind rezilierea contractului pe cale amiabilă, în urma rezultatelor din acest sezon. Noul principal al echipei este Marius Stoica.

Meciul cu CSM Rm Vâlcea de sâmbătă a fost ultimul pentru

principalul Claudiu Niculescu şi secundul Cornel Dobre, echipa suferind a treia înfrângere pe propriul teren din acest tur de campionat şi a patra din toate meciurile disputate până acum.

Noul antrenor principal al Mioveniului este Marius Stoica cel are pregătea până acum formaţia de Juniori B aclubului. Noua echipă tehnică va fi formată strict din argeşeni, oameni care au trecutul legat de istoria clubului galben-verde. Marius Stoica este fost jucător al echipei, fost secund şi antrenor principal, acesta urmând a lucra cu Iordan Eftimie şi Mihai Olteanu - secunzi şi Iulian Ilie - antrenor de portari. Iordan Eftimie a mai antrenat în trecut pe CS Mioveni, Mihai Olteanu este de doi ani secund, după ce s-a retras din activitate de la CS Mioveni, iar Iulian Ilie era antrenor secund la Juniorii U 19 el fiind fost portar al echipei mari, dar şi fost antrenor cu portarii al galben-verzilor.
Noua echipă tehnică a fost prezentată astăzi jucătorilor, când a fost făcut şi un prim antrenament.

Conducerea CS Mioveni mulţumeşte antrenorilor Claudiu Niculescu şi Cornel Dobre pentru activitatea avută la echipă şi le urează mult succes în continuare.

Sursa CS Mioveni

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar