Meci de poveste la Cluj-Napoca

Publicat: 17 Aprilie 2014

 

Sudul a bătut Nordul

Sud – Nord 135 – 124 (70 – 62)

Marţi seara a avut loc la Cluj-Napoca meciul vedetelor în baschetul românesc, un All Star Game la care au luat parte şi doi dintre componenţii echipei BCM U Piteşti. Ousmanne Barro şi Pankracjie Barac au fost componenţi în echipa Sudului, în timp ce unul dintre antrenorii echipei din Sud a fost Hristu Şapera, cel care pregăteşte echipa BCM U Piteşti. Spectacolul a fost al el acasă, fiind reuşite peste 250 de puncte în această confruntare. Încă din primul sfert spectacolul a fost prezent, sudiştii reuşind să termine primele 10 minute cu un avantaj de cinci puncte, scor 37 – 32. Sfertul secund a adus mai puţine puncte comparativ cu primul, dar tot sudiştii au fost mai buni, scor 33 – 30. Astfel, la finalul primei reprize, echipa Sudului conducea cu scorul de 70 – 62. Următoarele două sferturi au fost şi ele adjudecate de echipa în care au fost prezenţi şi Barro cu Barac, sfertul trei la o diferenţă de două puncte, iar ultimul la numai un punct. În aceste condiţii, echipa Sudului a reuşit să se impună cu scorul de 135 – 124.

Cel mai bun om al serii a fost un fost component al piteştenilor

Louis Darby a fost declarat cel mai bun om al partidei de marţi seara de la Cluj. Americanul ce acum este component al echipei Energia Rovinari, alături de care a reuşit să cucerească la finalul săptămânii trecute, Cupa României, a avut o prestaţie de zile mari în duelul din All Star Game. Acesta a reuşit 28 de puncte pentru echipa învingătorilor, dar şi trei recuperări. Acesta a jucat în trecut la echipa din Piteşti, acum ajungând să cucerească in important trofeu cu formaţia din Târgu Jiu.

Barac a fost cel mai bun piteştean

Dintre cei doi componenţi ai echipei BCM U Piteşti, Pankracjie Barac a reuşit cele mai multe puncte şi anume nouă, în timp ce coechipierul de la echipa de club, dar şi de la formaţia din All Star Game, Barac a reuşit cu trei puncte mai puţine decât croatul.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar