Meci dificil la Arad!

Publicat: 02 Septembrie 2016

uta-cs-mioveni-2015CS Mioveni are un examen dificil în acest week-end, echipa antrenată de Alexandru Pelici jucând sâmbătă la prânz în deplasare la UTA BD, într-un meci care contează pentru etapa a

5-a a Ligii secunde.

Înainte de acest meci, gazdele ocupă locul 2 în clasament cu 10 puncte, adunate în cele patru partide disputate până acum, iar Mioveniul este pe poziţia a 9-a la trei puncte distanţă. În primele patru etape, arădenii au obţinut trei victorii (2-0 la Foresta Suceava, 3-0 cu Dacia Brăila şi 1-0 la Metalul Reşiţa) şi un egal (2-2 cu CSM Rm Vâlcea), în timp ce argeşenii au pierdut în deplasare la Juventus cu 4-1, au câştigat două partide acasă cu 1-0, cu Olimpia şi Tărlungeni şi au obţinut un punct în deplasarea de la Călăraşi, 0-0. Cele două echipe s-au mai întâlnit doar în sezonul trecut, atât în campionatul regulat cât şi în play-off, bilanţul întâlnirilor directe fiind 2 victorii pentru UTA, ambele în play-off (2-1 în deplasare şi 1-0 acasă), o victorie CS Mioveni (1-0 acasă) şi o remiză (2-2 la Arad).

"Din punctul meu de vedere, 1 punct împotriva unei echipe foarte bune şi pe terenul ei, ar fi un punct câştigat. Sigur, ne dorim victoria, dar ne mulţumim şi cu un punct. Se joacă tot la ora 12,30, dar nu cred că va mai fi căldura de la Călăraşi. Ne aşteaptă un meci greu, şi datorită atmosferei create de publicul arădean, care iubeşte UTA şi vine la meciuri. UTA este una dintre cele mai bune echipe, o respectăm, este o echipă cu jucători de valoare, dar dorim să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv" spunea înainte de meci antrenorul Mioveniului, Alexandru Pelici.

SURSA CS MIOVENI 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar