Niculescu: "Sper să fim primii care câştigă la Tărlungeni!"

Publicat: 25 Aprilie 2015

claudiu-niculescu-confÎnainte de meciul din week-end, de la Tărlungeni, partidă contând pentru etapa a 4-a a play-off-ului, antrenorul principal al CS Mioveni, Claudiu Niculescu ne-a declarat:

"Ne aşteaptă un meci foarte greu, contra unei echipe ai căror jucători nu au pierdut în acest sezon acasă. Sper însă să fim noi primii care le producem o înfrângere pe propriul teren în acest campionat. Va fi un meci

dificil cu o echipă care a demonstrat de multe ori că poate pune probleme mari adversarilor. Sper să spargem gheaţa în meciurile cu ei şi să ne consolidăm poziţia din clasament, iar până la finalul play-off-ului să ne atingem obiectivul. În sezonul rgulat am făcut 0-0 la ei, multe nu s-au shcimbat de atunci, nu aveau cum, aşa că ştim ce joacă această formaţie care are în componenţă fotbalişti foarte buni, ce au evoluat şi în Liga I. Avem posibilitatea să urcăm din nou în clasament, dar, aşa cum am spus-o şi înaintea meciului anterior, nu mă gândesc acum la acest lucru. Vom vedea după meci ce va fi, atunci ne vom uita la clasament. Am încredere în băieţi că vor face un meci bun. Atmosfera este şi ea foarte bună, mai ales după ultimul rezultat, victoria de la Satu Mare. În continuare vreau ca băieţii să arate că au caracter şi să joace bine. Sper să fie motivaţi la acet meci, sper să reuşesc să-i motivez foarte bine pentru această deplasare şi să arate că au valaore şi că pot urca pe podium" a declarat Claudiu Niculescu.

 

Sursa CSMIOVENI

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar