Performanţă extraordinară pentru sportul argeşean

Publicat: 07 Septembrie 2014

 

 

CS Mioveni a câştigat toate meciurile din primul tur al Cupei ETTU

Echipa de tenis de masă de la CS Mioveni a participat în acest final de săptămână la primul tur al Cupei ETTU, echivalentul Europa League în fotbal. Aceasta a fost prima participare a argeşenilor în cupele europene, iar galben-verzii au făcut senzaţie obţinând trei victorii în disputele din Luxemburg şi terminând astfel competiţia pe primul loc, calificându-se la pas pentru turul secund al competiţiei europene, acolo unde vor participa 16 formaţii. Argeşenii au câştigat toate cele trei meciuri din turneul ce a avut loc în Luxemburg, terminând grupa pe primul loc.

Debut cu dreptul în faţa italienilor

În primul joc al acestei competiţii, argeşenii au avut de înfruntat pe cei de la Marcozzi Cagliari din Italia. Alexandru Cazacu, jucătorul transferat în această vară, a fost omul ce a intra primul în joc pentru argeşeni. Acesta s-a impus cu scorul de 3 – 0, doar în primul act cedând şase puncte. Ionuţ Seni a cedat în mod dramatic în al doilea joc al disputei, astfel că scorul era 1 – 1. Alexandru Petrescu, căpitanul jucător al argeşenilor, a reuşit un joc de zile mari şi s-a impus cu scorul de 3 – 0 în jocul său şi astfel, echipa din Mioveni avea 2 – 1. De menţionat este faptul că jucătorul argeşenilor s-a impus în acest meci cu scorul de 11 – 0 în toate cele trei seturi, cu alte cuvinte nu a cedat nici măcar un singur punct în cele trei seturi. Alexandru Cazacu a închis disputa cu un nou succes, trecând acum de Danielle Sabatino, cu scorul de 3 – 0, doar ultimul act fiind cu ceva emoţii.

Victoria cu turcii a adus calificarea

După un debut cu dreptul în această competiţie, argeşenii au urmat să joace cu cei de la Ted Sport din Turcia, iar o victorie era sinonimă cu prezenţa în turul următor al competiţiei şi astfel îndeplinirea obiectivului principal. Acest joc a fost dominat şi mai clar de argeşeni. Alexandru Cazacu a adus primul punct al echipei noastre după o victorie cu scorul de 3 – 0. Ionuţ Seni s-a impus şi el tot cu scorul de 3 – 0, pentru ca Alexandru Petrescu să fie omul ce a adus punct decisiv al echipei noastre. Acesta a câştigat duelul şi a făcut ca echipa din Mioveni să se califice în turul următor, terminând grupa pe primul loc.

Trei din trei

CS Mioveni a reuşit să termine grupa pe primul loc, asta după ce a obţinut o victorie şi în ultima confruntare. Argeşenii au depăşit gruparea din Luxemburg, echipa organizatoare a competiţiei şi anume Ettzella Etelbruck. Argeşenii s-au impus cu scorul de 3 – 1 şi astfel au bifat calificarea pentru faza următoare a întrecerii fiind la final de competiţie pe primul loc cu trei victorii din tot atâtea posibile.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar