Portarul „bătăuş” a apărat în repriza secundă

Publicat: 12 Februarie 2014

 

Andrei Preda apără doar în amicale

În finalul lunii noiembrie, pe stadionul „Ion Oblemenco” s-a disputat partida dintre cele două echipe ale Craiovei înscrise în Liga a II-a la fotbal. Meciul a fost unul extrem de încins la nivelul declaraţiilor şi evenimentelor, ajungându-se chiar şi la lovituri. Adrian Preda, portarul de rezervă al celor de la Universitatea Craiova a sărit la bătaie la vestiare, după ce a acuzat că a fost înjurat de mai multe persoane de la echipa CS Universitatea Craiova. Acesta a ajuns să scoată şi câţiva dnţi cu loviturile sale, dar s-a ales şi cu o suspendare ce îl vaţine pe tuşă mai multe runde din acest retur de campionat. Cu toate acestea, portarul se menţine în formă şi este folosit în unele meciuri amicale. Acest a fost pe teren în repriza secundă a partidei cu cei de la Bradu, având o serie de intervenţii foarte bune pentru gruparea din Craiova.

Bălaşa a jucat la olteni

Daniel Bălaşa, fostul component al ultimei echipe a lui FC Argeş ce a jucat la nivelul primei divizii încearcă acum să evină pe prima scenă fotbalistică a ţării cu echipa patronată de Adrian Mititelu. Acesta a fost pe teren la partida amicală disputată la Bradu şi a reuşit un meci destul de sigur, având câteva intervenţii sigure pe fază defensivă.

Fotbal

Adrian Neaga a lăudat echipa oaspete

„Craiova este tot timpul o echipă foarte bună”

Testul cu cei de la Universitatea Craiova a fost unul cu concluzii mulţumitoare pentru principalul celor de la Atletic Bradu, Adrian Neaga. Acesta a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii săi, afirmând că aceştia au reuşit să facă un joc destul de solid. „Craiova este o echipă foarte bună şi tot timpul este şi va fi o formaţie foarte bună. Nu pot să spun decât că a fost un test util pentru noi şi că am reuşit să arătăm un joc destul de solid. Sunt mulţumit de prestaţia băieţilor şi chiar vreau să îi felicit pentru felul în care au înţeles să alerge şi să muncească în acest joc. Este o dovadă de profesionalism din partea lor, fapt ce pe mine mă bucură foarte mult”, a declarat Adrian Neaga, antrenorul principal al celor de la Atletic Bradu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar