Programul echipelor argeşene din Liga a III-a

Publicat: 02 Octombrie 2014

 

SCM Piteşti are cea mai grea misiune

Acest final de săptămână aduce trei meciuri importante pentru echipele din Liga a III-a din fotbalul argeşean. Iată în continuare o scurtă avancronică a celor trei jocuri de la finalul săptămânii.

Bradu merge să îşi înfrunte fostul antrenor

Un meci foarte interesant se va disputa astăzi cu începere de la ora 17:00, atunci când cei de la Atletic Bradu vor juca în compania celor de la Urban Titu. Este de fapt un duel între Adrian Neaga şi fosta sa echipă. Fostul mare atacant argeşean este în prezent antrenor al echipei din Titu, în timp ce în stagiunea precedentă a fost tehnicianul echipei din Bradu. Jocul dintre cele două echipe va avea loc astăzi cu începere de la ora 17:00.

Anul trecut a fost duel pentru promovare

SCM Piteşti va evolua pe terenul celor de la Chindia Târgovişte. Jocul dintre cele două formaţii va avea loc sâmbătă, începând cu ora 17:00, confruntarea dintre cele două echipe fiind una extrem de interesantî. În stagiunea precedentă, cele două echipe se luptau pentru un loc în Liga a II-a, iar acum au ţinte total diferite. Argeşenii speră la un loc la jumătatea clasamentului, în timp ce Chindia a rămas cu planuri pentur promovare.

La Câmpulung vine Chiajna II

La Câmpulung vor juca cei de la Concordia Chiajna II. Jocul dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 18:00. Rămâne de văzut doar faptul dacă argeşenii vor reuşi să continue seria rezultatelor bune, asta dat fiind faptul că până acum au luat cinci puncte în patru partide şi au un singur eşec.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar