Sărbătoare pentru Vallino

Publicat: 26 Noiembrie 2013

 

Valentin Porcişteanu a împlinit ieri 31 de ani

Valentin Porcişteanu a avut ieri parte de o zi specială, acesta împlinind 31 de ani. Pilotul de raliuri a vorbit despre cadourile pe care le-a primit cu ocazia zilei de naştere, dar a precizat şi că telefonul i-a sunat tot timpul primind diverse urări de bine din partea apropiaţilor şi a rudelor.

#Vali, ce îţi doreşti de ziua ta?

Îmi doresc şi eu cam tot ce îşi doreşte oricine şi anume să aibă parte de multă sănătate şi o situaţie din punct de vedere financiară mult mai bună, aici referindu-mă la situaţia legată de formaţia noastră şi astfel să am parte şi de o maşină mai competitivă.

#Au venit mesaje din partea fanilor şi a prietenilor?

Toată ziua mi-au sunat telefoanele, am primit mesaje pe reţelele de socializare, am primit diferite mesaje din partea apropiaţilor. Este ceva nemaipomenit să vezi că sunt persoane care se gândesc la tine în acest emomente şi încerc şi eu să mă ţin de aceste mesaje şi să le răspund fanilor.

#Petrecerea unde va fi?

Petrecerea a avut loc deja şi am fost cu nişte prieteni pe la o cabană pe la munte. Din păcate, nu am prins şi eu zăpadă pentru că sunt un împătimit al sporturilor de iarnă şi nu ratez nicio ocazie să schiez.

#Vei merge în această iarnă la schiat?

Voi profita de o oportunitate şi voi găsi un week-end în care să merg şi eu la munte şi să mă simt şi eu bine. Am această pasiune pentru sporturile de iarnă şi o să profit de un final de săptămână.

#Care a fost cel mai frumso cadou pe care l-ai primit?

Am primit în acest an o concolă, ceva mai deosebită. Este ceva diferit faţă de anii trecuţi şi chiar est eo chestie de care aveam nevoie. Au pus prietenii mei bani şi mi-au cumpărat ceva foarte frumos şi de folos pentru mine.

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar