Selecţionerul U 17 demis din funcţie

Publicat: 04 Aprilie 2015

bogdan-vintila-u-17Selecţionerul Bogdan Vintilă a fost demis din funcţie de Comisia Tehnică a FRF ca urmare a ratării calificării echipei naţionale Under 17 a României la Campionatul European, care va avea loc în Bulgaria, în perioada 6-22 mai.
Preşedintele Comisiei Tehnice a FRF,

Anghel Iordănescu, a declarat, vineri, la finalul şedinţei care a avut loc la Casa Fotbalul în prezenţa preşedintelui Răzvan Burleanu, că s-a analizat atât jocul selecţionatei Under 17, cât şi comportarea componenţilor echipei la Turul de Elită din Anglia.

"Comisia Tehnică a analizat rezultatele echipei de juniori la turneul din Anglia (n.r. - reprezentativa Under 17). A analizat jocul echipei noastre naţionale şi comportarea jucătorilor. În urma analizei, s-a decis ca antrenorul echipei naţionale under 17 să fie demis", a spus Iordănescu, precizând că decizia va fi supusă spre aprobare preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Antrenorul piteștean Bogdan Argeş Vintilă, fost portar la FC Argeș, a fost numit, la 14 noiembrie 2014, în funcţia de selecţioner al reprezentativei Under 17 a României de conducerea FRF.
Fostul portar a preluat funcţia după ce Florin Răducioiu a decis să părăsească reprezentativa sub 17 ani pentru a se alătura unui proiect al AC Milan în Australia. Ulterior, Răduicioiu a declarat că Răzvan Burleanu a făcut tot posibilul pentru a-l îndepărta de la echipa naţională.

Reprezentativa Under 17 a României, condusă de Bogdan Vintilă, a încheiat pe ultimul loc în grupa 6 a Turului de Elită, ratând calificarea la Campionatul European, care va avea loc în Bulgaria, în perioada 6-22 mai.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar