Semifinală de Superligă la Tenis de Masă, duminică, la Mioveni, în sala de Sport a Şcolii "Liviu Rebreanu"

Publicat: 08 Mai 2015

tenis-masa-confJoi 7 mai a.c., într-o conferinţă de presă ţinută de CS Mioveni, la Centrul Cultural Mioveni, s-a vorbit despre şansele de calificare la Superliga Naţională la Tenis de Masă.
Returul semifinalei Superligii Naţionale la Tenis de Masă Masculin se va desfăşura, duminică, la Mioveni, în sala de Sport a Şcolii

"Liviu Rebreanu", acolo unde gazdele de la CS Mioveni vor primi vizita altei echipei argeşene, CS Prista­vu Cîmpulung
Au fost prezenţi George Coman, reprezentant al Consiliului Local Mioveni, Daniel Barbu, director sportiv al clubului, Alex Petrescu, antrenor-jucător, Alexandru Cazacu, jucător.
Cei angrenaţi în jocul de duminică sunt optimişti. „Este un moment foarte foarte important pentru noi. Această înfrângere de la Câmpulung este destul de surprinzătoare. Aşteptam să joace cel mai bun tenis al lor, dar ne gândeam la o înfrângere la limită, 5-4. Nu este chiar o catastrofă acest rezultat, în trecut i-am mai bătut, poate chiar mai rău! Suntem capabili să întoarcem rezultatul, pentru că au trezit leii în cuşcă, să spun aşa... Per ansamblu, suntem mai valoroşi ca ei şi putem întoarce rezultatul. Pe noi ne avantajează şi un 5-2 a­cum, este un lucru simplu în tenis, ceva standard. Vom apela şi la nişte trucuri, să punem un pic presiune pe ei. Avem de partea noastră experienţa, de-asta spun că întoarcem rezultatul. La Câmpulung, jucătorii adverşi au jucat fără presiune. Numai laude avem pentru ei, au fost mai buni ei, dar s-a întîmpalt ceva excepţional şi ne gândim că nu are cum să se întîmple de două ori la fel. Toată lumea spune că presiunea este pe noi, dar ei trebuie să câştige trei meciuri, şi treaba asta, când se gândesc la ea, s-ar putea să îi apese", a declarat antrenorul Alex Petrescu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar