Sportivii din Mioveni au fost prezenți la Cupa Regelui la Oină

Publicat: 13 Mai 2015

radu-de-romania-oinaSâmbătă, 9 mai 2015, s-a desfasurat la București, a III-a ediție a Cupei Regelui la Oină. C.S. Dacia Mioveni 2012 a fost reprezentat la acest eveniment de responsabilul secției de oină, Dumitru Voiculescu, antrenoarea Filofteia Dumitru și de mai mulți sportivi ai secției de oină, atât din lotul de băieți cât și din lotul

de fete.
Sportivii din Mioveni, Marin Andrei, Marin Mihai, Ioniță Petre și Luca Theodor au jucat în meciul demonstrativ dintre Muntenia și Moldova, iar sportivele Necșulescu Ioana, Fowlie Andreea, Zagor Cristina, Drăgușin Marina, Cochinescu Eliza, Mitrică Georgiana și Mitrică Bianca au participat la festivitățile de deschidere, purtând costume tradiționale românești și prezentând banner-ul cu sigla Cupei Regelui.
În cadrul discursului de la începutul evenimentului, Președintele FR Oină, domnul Nicolae Dobre a facut referiri la clubul din Mioveni , menționând buna colaborare cu reprezentanții orașului Mioveni și cu C.S. Dacia Mioveni 2012.
Evenimentul s-a dovedit a fi un adevărat regal oinistic, în deschiderea competiției, Alteţa Sa Principele Radu, nelipsit de la această competiţie, a dat lovitura de începere.
Federația Română de oină a reușit să aducă în atenția iubitorilor oinei, un eveniment ce a scos în evidenţă importanţa şi valoarea acestui sport naţional.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar