Tudor Pendiuc a explicat problemele celor de la SCM Piteşti

Publicat: 17 Aprilie 2014

 

„Anul trecut erau nişte sponsori care acum nu mai există”

Jucătorii echipei SCM Piteşti au ajuns să joace pe burta goală, iar promovarea a devenit un vis la fel de interzis, aşa cum este şi Liga Campionilor pentru cei de la Dinamo. Argeşenii au pierdut puncte pe bandă rulantă, fiind acum la opt puncte în spatele celor de la Chindia Târgovişte, trupa ce ocupă primul loc în ierarhie. Primarul Tudor Pendiuc a vorbit despre aceste probleme financiare la echipă şi a recunoscut că sunt probleme destul de serioase, dar că nu este vina oficialităşilor locale pentru această situaţie. „Sunt probleme serioase la echipă din pinct de vedere financiar. Numai că aceste dificultăţi nu sunt din cauza mea sau a unei alte persoane din Primărie. Este o problemă apărută din cauza legislaţiei pentru că noi nu găsim pârghiile necesare pentru a putea face plăţile către jucătorii echipei noastre”, a declarat primarul Tudor Pendiuc.

Banii au venit anul trecut de la sponsori

Primarul a explicat şi de ce în urmă cu un sezon aceste probleme nu existau la echipă şi jucătorii erau plătiţi la timp. „Costurile sunt mult mai mari în acest campionat. De aceea avem şi aceste probleme în momentul de faţă. Sunt costuri mult mai mari, iar în urmă cu un an aceşti bani veneau din partea unor sponsori care ne ajutau din punct de vedere financiar. Sperăm să găsim o soluţie cât mai bună şi mai rapidă pentru a putea rezolva aceste probleme pe care le avem în acest moment”, a declarat Tudor Pendiuc.

Vrea ca echipa să promoveze în Liga a II-a

Faptul că jucătorii intră pe teren mai mult cu burta goală şi fără să fie plătiţi de luni bune, unii dintre ei ajungând să se împrumute la cămătari, nu reprezintă o scuză a rezultatelor mai modeste din ultima perioadă pentru primarul Tudor Pendiuc. Acesta susţine faptul că echipa trebuia să se lupte la promovare şi chiar a afirmat că şi în acest moment, obiectivul principal este acela de a promova în liga secundă. „Obiectivul echipei este în continuare acela de a promova în Liga a II-a. Nu s-a schimbat acest obviecitv. Până la urmă nu eu am intrat pe teren şi am jucat în aceste partide. Este normal ca ţinta principală să rămână aceea de a ajunge în liga secundă şi acest lucru se poate face dacă formaţia va câştiga toate partidele din play-off”, a declarat Tudor Pendiuc.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar