Tudor Pendiuc i-a felciitat pe componenţii BCM U Piteşti

Publicat: 15 Ianuarie 2014

 

„Îmi amintesc acum de bucuria din urmă cu doi ani”

Primarul Piteştiului, Tudor Pendicu nu a putut trece nici el cu vederea performanţa echipei BCM U Piteşti şi i-a felicitat pe sportivii lui Hristu Şapera pentru peformanţa pe care au realizat-o de a obţine biletele pentru turneul final al Cupei României. „Vreau să felicit şi pe componenţii echipei de baschet masculin, aceştiam reuşind o peformanţă foarte importantă şi anume calificarea în turneul final al Cupei României. Este o bucurie foarte mare pentru noi şi asta dovedeşte că a fost un efort depus cu succes de toate părţile. Îmi amintesc şi acum de bucuria din urmă cu doi ani atunci când am reuşit să câştigăm competiţia, dar şi de eforturile pe care le-am depus pentru a ajunge la Bucureşti, pentru că era o zăpadă foarte mare. Să sperăm că şi acum vom avea motive de bucurie, chiar dacă nu vom mai avea parte şi de zăpadă”, a declarat Tudor Pendiuc.

Se gândeşte să aducă turneul final la Piteşti

Primarul a mai precizat că ia în serios ideea de a organiza turneul final al competiţiei la Sala Sporturilor din Piteşti. „Mă gândesc serios şi la această idee, asta chiar dacă trebuie să recunoaştem cu toţii că vorbim despre nişte costuri mai ridicate. Numai că îmi aduc aminte de sala ce a fost gazdă competiţiei acum doi ani. Este vorba despre o sală mai mică decât a noastră, numai că respectiva a putut să fie gazda unei asemenea competiţii. Tocmai de aceea spun că şi noi am avea o şansă să facem acest lucru”, a declarat Tudor Pendiuc.

Baschet

Sorin Căprărescu vrea ca seria bună a echipei lui Şapera să continue şi pe Bega

„Tot timpul mi-am dorit să învingem echipa din Timişoara”

Sorin Căprărescu aşteaptă cu un real interes meciul pe care echipa noastră îl va disputa la finalul săptămânii pe Bega cu cei de la BC Timişoara în prima rundă a returului de campionat. Oficialul piteştenilor are încredere că echipa poate continua seria rezultatelor bune şi că poate obţine un succes şi în acest joc. „Băieţii au un moral mult mai bun şi cu siguranţă că sperăm să putem continua această serie a unor rezultate bune. Am reuşit să începem foarte bine acest an şi acum avem motive suficiente să putem continua această serie. Tot timpul mi-am dorit să învingem echipa din Timişoara şi acelaşi lucru mi-l doresc şi de data aceasta. Nu că nu îmi doresc să învingem alte echipe, dar împotriva acestei echipe parcă tot timul a fost dorinţa mai mare. Avem motive suficiente să sperăm că ne putem impune”, a declarat Sorin Căprărescu, managerul echipei BCM U Piteşti.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar