Turneu amical pentru echipa de handbal feminin

Publicat: 20 Ianuarie 2014

 

Fetele au disputat patru meciuri la Buzău

Echipa de handbal feminin, SCM Universitatea Piteşti a participat la finalul săptămânii la un turneu amical ce a avut loc la Buzău. Acest turneu de verificare a fost oportunitatea perfectă pentru tehnicienii echipei de a vedea toate fetele la lucru şi felul în care se comportă acestea. Competiţia a fost una extrem de puternică, argeşencele urmând să joace împotriva formaţiei gazdă a competiţiei, una dintre pretendentele serioase la promovare, dar şi echipele din Piatra Neamţ şi Bacău.

Două victorii

Argeşencele au reuşit să obţnă două victorii în această întrecere. Aceste au bătut la o diferenţă de trei goluri echipele din Piatra Neamţ şi Bacău. Numai că piteştencele au şi cedat în această competiţie. Elevele lui Paul Mihăilă au cedat la o diferenţă de şase goluri în jocul disputat cu jucătoarele din Buzău. Meciul a fost adjudecat de către trupa din Buzău cu scorul de 35 – 29, numai că moldovencele au şanse reale la promovare şi chiar speră să facă acest pas către Liga Naţională.

Încă o înfrângere cu formaţia din Buzău

Formaţia din Piteşti a mai jucat un meci cu echipa din Buzău înaintea de plecarea spre Piteşti. Lucrurile au mers pe aceeaşi linie şi în a doua confruntare, iar echipa din Buzău a reuşit să se impună tot la o diferenţă de şase goluri. SCM Universitatea Piteşti va disputa la finalul acestei săptămâni primul meci din acest retur de campionat, urmând să primească pe teren propriu replica liderului de campionat, CSM Slatina.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar