Un aur şi un argint pentru C.S Dacia Mioveni 2012!

Publicat: 24 Februarie 2014

tenis alex 400x266

Duminică, 23.02.2014, în cadrul Cupei T.C As Piteşti, sportivii secţiei de tenis de câmp, antrenaţi de  Robert Bînă, au confirmat performanţele atinse până în prezent , reuşind să obţină pentru C.S. Dacia Mioveni 2012 două medalii importante, un aur şi un argint.
C.S. Dacia Mioveni 2012 a participat duminica la Baza Star - Budeasa în cadrul Turneului de Tenis cu un numar de 6 sportivi, astfel: la categoria Rosu : Andreea Valentina Nole, Rareş Mihail Pana, Victor Petrut Dumitru, Matei Lucian Seciu şi Stefan Bădiţa, iar la categoria Portocaliu: Cosmin Alexandru Istrate.


Conform tabloului competitional la categoria Rosu au participat un numar de 15 sportivi, iar la finalul jocurilor, sportivul Matei Lucian Seciu a obtinut pentru C.S. Dacia Mioveni 2012 medalia de argint.
Categoria Portocaliu, unde se întrec cei mai buni sportivi din ţară la competiţiile de Tenis 10 a avut un tablou compus din 13 copii, iar surpriza cea mai mare a produs-o sportivul C.S. Dacia Mioveni 2012, Cosmin Alexandru Istrate( foto) care s-a impus în faţa adversarilor şi a obţinut medalia de aur.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar