Victorii importante pentru C.S. Dacia Mioveni la Turneul EuroRegiune de la Călărași

Publicat: 11 Aprilie 2015

hanbalisteC.S. Dacia Mioveni 2012 a participat în perioada 9-10 aprilie 2015, la Turneul EuroRegiune, desfășurat la Călărași. Junioarele IV de la C.S. Dacia Mioveni 2012 au avut o evoluție reușită, cea mai bună din istoria echipei la un turneu

EuroRegiune.

Handbalistele din Mioveni au început foarte bine turneul, au învins echipa gazdă, CSS Danubius Călărași, cu scorul de 23 la 20. Meciul câștigat în fața celor din Călărași a reprezentat pentru handbalistele din Mioveni prima victorie la un turneu EuroRegiune

Echipa C.S. Dacia Mioveni 2012 nu a reușit să se impună în fața CCS Ploiești, scor final 25-14 pentru ploieștence și nici în fața Activ CSO Plopeni, scor final 27-14.

Victoria obținută în fața gazdelor nu a fost unica, sportivele de la C.S. Dacia Mioveni 2012, antrenate de Liviu Matei și Ionuț Tucă, au continuat seria reușitelor impunându-se, în cadrul acestui turneu, în fața prahovencelor de la Olimpic Mizil, scor 29-9, dar și a handbalistelor din Fetești.

Sportivele din Mioveni au jucat la baraj împotriva LPS Pitești, chiar dacă nu au reușit să se impună, scorul final fiind 23-20 pentru piteștence, prestația handbalistelor de la C.S. Dacia Mioveni a adus bucurie în rândul susținătorilor prin jocul frumos pe care l-au oferit.

Handbalistele din Mioveni, prin dăruire și ambiție, au adus clubului primele victorii la un turneu EuroRegiune și încrederea în rezultate importante pe viitor.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar