WEEKEND PLIN PENTRU SPORTIVII DE LA CS DACIA MIOVENI

Publicat: 06 Octombrie 2016

as1CS Dacia Mioveni 2012 a organizat, joi, o conferinţă de presă la care au fost prezenţi Adrian Ştefan, preşedintele clubului, Constantin Ciobanu, directorul sportiv şi Dumitru Voiculescu, responsabilul secţiei de

oină.

În deschiderea conferinţei, preşedintele Adrian Ştefan a prezentat viitoarele competiţii la care vor participa sportivii clubului din Mioveni, detalii ce ţin de organizarea Campionatului Naţional de Oină din acest weekend la Mioveni.
Astfel, în perioada 7-8 octombrie 2016, oraşul Mioveni va găzdui, pentru a patra oară consecutiv, Campionatul Naţional de Junioare III şi Minioină, la care vor participa 7 cluburi din ţară.
Evenimentul, marcat în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Oină, se va desfăsura pe stadionul "Gabriel Catillaz" Racoviţa.
Vineri, 7 octombrie, de la ora 18.30, la Restaurant "Veneţia Mariaj" (etajul I) va avea loc deschiderea oficială a evenimentului şi în premieră un concurs de "Miss Oina şi Minioina", în care participantele vor aduce în atenţie portul popular românesc şi frumuseţea tuturor zonelor geografice ale României.
Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 8:30, se vor întrece echipele CS Hoina Craiova, CSM Progresul Băileşti, CS Biruinţa Gheraeşti, CS Izvorul Chiueşti, CS Avântul Curcani, CS Spicu Horia şi CS Dacia Mioveni 2012.
De asemenea , echipa de junioare III a CS Dacia Mioveni 2012, antrenată de Silvia Purice, va întâlni în deplasare, sâmbătă, 8 octombrie a.c, echipa LPS Slatina, iar duminică, 9 octombrie echipa de junioare I a aceluiași club, în Divizia A, va disputa un meci(deplasare) important cu ACS SEPS SFÂNTUL GHEORGHE.
Argeșencele sunt pregătite de Lucian Ghiulai și Claudia Iancu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar