Wllace da Silva a ajuns la Slatina şi a declarat că nu regretă ce s-a petrecut la Rapid

Publicat: 11 Februarie 2014

 

„Perioada petrecută la Rapid a fost una cu bucurii şi supărări”

Wallace da Silva pleca în urmă cu un an şi jumătate de la FC Argeş la cei de la Rapid, iar lucrurile nu au mers deloc bine pentru el. Acesta a avut parte de o accidentare foarte gravă ce l-a ţinut departe de gazon pentru foarte mult timp, iar apoi a prins perioada în care cei de la Rapid au ajuns să fie retrogradaţi în liga secundă a fotbalului românesc. Fotbalistul a ajuns acum la Slatina şi a acordat un interviu pentru cotidianul nostru în postură de jucător al oltenilor.

#Cum este să joci la Slatina?

Este bine pentru mine că am ajuns aici şi pot să spun că sunt mulţumit de alegerea pe care am făcut-o. Este important că sunt sănătos şi că pot juca din nou.

#Cum te-au primit colegii de echipă?

Am întâlnit un grup foarte unit aici şi nu au fost probleme pentru mine. Fiecare jucător încearcă să îşi facă foarte bine treaba şi sper că şi eu pot să pun umărul la succesele acestei formaţii.

#Ce speri să realizezi aici?

Sper să pot obţine cu echipa mea o prezenţă în play-off. Ştiu că am terminat turul la o diferenţă de două puncte şi tocmai de aceea sunt perfect convins de faptul că vom putea să ne calificăm pentru jocurile din play-off.

#Poate să fie Mioveniul un adversar serios?

Fiecare echipă are şansa ei şi dacă nu greşesc cred că este doar un punct între noi şi ei. Astfel, nu se poate spune că este o echipă eliminată din cursa pentru play-off. Contează fiecare meci pe care îl vom juca.

#Cum este să ajungi de la Rapid la Slatina?

Nu cred că este vreun pas înapoi sau ceva în acest sens. Pur şi simplu am venit să îmi fac treaba aici şi îmi doresc să nu mai am probleme de ordin medical, aşa cum a fost cazul perioadei de la Rapid.

#Regreţi că nu ai reuşit mai mult acolo?

Nu regret absolut nimic. Pentru mine a fost o oportunitate foarte interesantă să ajung să joc la Rapid. A fost o perioadă cu multe bucurii, dar şi cu supărări. Să nu uităm că am prins o perioadă complicată din punct de vedere economic a echipei şi în plus am avut şi eu cea mai gravă accidentare din cariera mea. Eu sunt genul de om care nu regretă nimic şi nu cred că aş avea motive să fac acest lucru după ce s-a petrecut la Rapid.

#Crezi că vor scăpa cu bine din această situaţie?

Eu sper că vor ieşi cu bine şi că vor ajunge din nou în Liga I.

#Ai jucat la FC Argeş, regreţi că această echipă s-a desfiinţat?

Normal că îmi pare rău pentru că ştiu şi eu că era cea mai bună echipă de la voi, dar din păcate, în România se desfiinţează foarte uşor echipele. Foarte repede formaţiile devin istorie şi nu este bine pentru fotbal şi pentru suporteri.

Fotbal

Nu îi convinge pe oficialii clubului

Daniel Ene nu arată ca o soluţie reală pentru CS Mioveni

Daniel Ene este unul dintre jucătorii ce au ajuns în această iarnă în probe la echipa din Mioveni. Fotbalistul a venit chiar de la echipa FC Olt, adversarul argeşenilor la jocul de sâmbăta trecută, numai că prestaţiile sale nu se ridică la cel mai bun nivel, lucru recunoscut şi de către Dumitru Olteanu. „Nu pot să spun că sunt mulţumit de felul în care se mişcă pe teren. Eu îl ştiu de mult pe el, de undeva de vreo doi ani şi am mai dorit să vină la noi. Ştiu că a avut o accidentare foarte gravă, dar se pare că nu şi-a revenit complet şi mă refer aici la calitatea jocului prestat de el, dar sper ca lucrurile să se schimbe ca şi joc pentru el. Am încredere că poate să fie o soluţie pentru noi”, a declarat Dumitru Olteanu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar