400 de elevi, la Crosul Campionii Bucuriei, de la Mioveni.

Publicat: 16 Mai 2014

cros-2014Arhiepiscopia Argeşului şi MusceluluI în colaborare cu Primăria oraşului Mioveni au organizat vineri, 16 mai 2014, în cadrul proiectului "Campionii Bucuriei", cea de-a doua ediție a "Crosului pentru copiii din învăţământul gimnazial".

La competiţia sportivă au participat peste

400 de elevi de la şcolile generale din oraş.
Elevii din Mioveni s-au întrecut pe traseul intersecția bulevardul „Dacia" cu strada „Părăști" (semafoare)-strada „Mihai Eminescu"-Pompieri-bulevardul „I.C. Brătianu"-Catedrala "Sfinții Apostoli Petru și Pavel".
Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă, primii trei clasaţi din fiecare categorie fiind premiaţi cu diplome ,medalii și premii în bani.
Elevii au fost bucuroşi să-i vadă pe doi dintre campionii României, nume sonore din sport care de-a lungul anilor au scris istorie - Mihai Leu, fost campion mondial la box profesionist, şi Camelia Potec, fostă mare înotătoare, în prezent preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.
Cei doi sportivi au avut numai cuvinte de laudă la adresa acestei inițiative, au fost bucuroși să înmâneze premiile și să dea sute de autografe.
Etapa finală a crosului sportiv „Campionii Bucuriei" va fi organizată în oraşul Curtea de Argeş, în septembrie, în ziua de cinstire a Sfântului Voievod Neagoe Basarab, ocrotitor al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.

 

 

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar