A fost inaugurat noul Centru Cultural Educativ

Publicat: 04 Decembrie 2013

1 800x532Pentru sărbătorile de iarnă, locuitorii oraşului Mioveni au primit un cadou special de la administraţia locală: un Centru Cultural Educativ, acolo unde se vor desfăşura toate evenimentele culturale, dar vor fi organizate şi cursuri artistice de sculptură, de dans, teatru, desen şi multe altele. Acest centru deserveşte în special copiilor, dat fiind faptul că aici va fi şi Clubul Elevilor din Mioveni. Tot aici va fi amplasat şi biroul de eliberare paşapoarte simple.


Cu două zile înainte de sărbătoarea Sfântului Nicolae, acest nou centru cultural a fost inaugurat în prezenţa cetăţenilor, dar mai ales a copiilor care au susţinut şi un spectacol în noua sală. Prezent la eveniment a fost şi primul ministru al României, Victor Ponta, dar şi Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin şi Ministrul Educaţiei, Mihnea Costoiu.
Un sobor de preoţi de la Catedrala “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Mioveni a oficiat o slujbă religioasă de binecuvântare a acestui centru.
Valoarea totală a proiectului este de 1,8 milioane de euro, bani veniţi din bugetul Consiliului Local Mioveni. Centrul dispune de o sala de spectacole de 200 de locuri, precum şi de 12 săli de cursuri (sala de curs lemn şi lut, muzică, dans, sala cenaclu, desen şi arhitectură, curs fanfare, teatru şi dans, expoziţie, şah, cultură şi civilizaţie şi sala de conferinţe).
Peste 4500 de copii vor beneficia de facilitatile noului Centru Cultural Educativ.

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar