Acţiune caritabilă a galben-verzilor

Publicat: 23 Septembrie 2014

donatii-csmioveniReprezentanţii celor două cluburi au ajutat cu rechizite şi dulciuri mai mulţi elevi argeşeni

8 copii de la Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu - Structură Şcoală nr 2 Piteşti (fosta Şcoală nr 8) au primit în această dimineaţă cadouri din partea reprezentanţilor cluburilor CS Mioveni şi FC Argeş 1953. Acestea au fost duse elevilor de către antrenorul Claudiu Niculescu, preşedintele Dumitru Olteanu, şeful departamentului marketing Claudiu Cojocaru  şi Florin Dobre (preşedintele Asociaţiei Suporterilor FC Argeş). Acţiunea a fost organizată de ziarista de presaă sportivă, Monica Cristea, de la cotidianul Argeşul.

Oamenii de fotbal le-au dat elevilor caoduri constând în rechizite şcolare şi dulciuri, cei vizaţi fiind copii care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse. Elevii, care fac parte din clasa a III-a D, unde învăţătoare este Elisabeta Păun, s-au bucurat foarte mult când i-au văzut pe antrenori şi conducători venind din nou la ei. Astfel, nu este pentru prima dată când reprezentanţii ai clubului nostru şi nu numai, le aduc cadouri, de fiecare dată, de Sărbători, jucătorii Mioveniului şi conducători, cărora acum li s-au alăturat şi cei de la FC Argeş 1953 făcând asemenea gesturi omeneşti. În plus, de data aceasta, au mai fost şi alte trei pachete, oferite de Adrian Bughiu şi Laurenţiu Achimescu, şefii Direcţiei de Sport Argeş. Momentul a debutat emoţionant, copiii din clasa a III-a D, aflând că astăzi este şi ziua preşedintelui Dumitru Olteanu şi i-au cântat acestuia La Mulţi Ani. Apoi, la plecare, mai mulţi copii au venit la Claudiu Niculescu, ştiindu-l pe acesta de la televizor.

"E important că particip cu plăcere la aceste acţiuni, mai ales când este vorba de copii fără posibilităţi. Am venit aici cu mare plăcare, ştiind că facem un gest pentru copiii care au nevoie de ajutor. Sper să particip la astfel de acţiuni şi pe viitor. Mă uit la aceşti copii şi mi-aduc aminte că am fost şi eu odată, ca ei.... Să fiţi cuminţi, să ascultaţi de d-na învăţătoare, de părinţi, să veniţi la şcoală cu mare plăcere şi să învăţaţi carte" le-a transmis antrenorul Mioveniului.

"Ne bucurăm că reprezentăm clubul din Mioveni pentru asemenea acţiuni, fapte bune. Copiii merită să investim în ei, merită să investim în învăţământ pentru că investim în viitorul nostru. Le dorim succes şi să ajungă fotbalişti mari, sau artişti!" a completat peşedintele Mioveniului, Dumitru Olteanu.

Sursa CS MIOVENI

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar