Afla ce temperaturi se vor înregistra în acest weekend

Publicat: 20 Februarie 2016

METEO-weekendANM anunţă că, sâmbătă, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunea nordică a țării. În zonele montane înalte vor predomina ninsorile. În Transilvania și nordul Moldovei va ploua în timpul zilei, iar noaptea se vor înregistra precipitații

mixte. În sud va fi soare, iar ploile apar doar prin Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra la nivelul întregii ţări între 8 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 3 grade. În zonele joase de relief, în special din sud și sud-est, dimineața și noaptea, local se va semnala ceață.

Şi în județul Argeș, sâmbătă vremea va fi însorită, cu temperaturi de până la 10...12 grade. Spre seară este posibil să apară și câteva precipitații sub formă de ploaie.
Meteorologi spun că, de duminică, vremea va intra într-un proces de încãlzire. Ziua, cerul va avea înnorãri în cea mai mare parte a țãrii, va ploua local în jumãtatea de nord și izolat în restul teritoriului, iar în primele ore ale intervalului, pe spații restrânse vor mai fi precipitații mixte în Maramureș, Crișana, Transilvania și la munte. Noaptea, înnorãrile vor persista în nord-vest și centru, însã doar izolat va mai ploua slab, iar în celelalte regiuni cerul se va degaja. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade, iar cele minime între -1 și 6 grade. Spre dimineațã, în zonele joase vor fi condiții de ceațã.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar